Seimo narys V.Gailius pjūklu susižalojo koją

Laiminga nelaimė – taip Seimo nario Vitalijaus Gailiaus susižalojimą pavadino Joniškio ligoninės medikai. Praėjusią savaitę jie dvi valandas keliomis siūlėmis siuvo V.Gailiaus kojoje pjūklo atvertą žaizdą.

Daugiau nuotraukų (1)

Sigita Purytė

Aug 12, 2013, 11:32 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:20 AM

Liberalų sąjūdžio frakcijai priklausantis seimūnas namuose pjaustė lentas. Benzininis pjūklas nuslydo nuo medienos ir kliudė vyro koją. Nelaimingas atsitikimas įvyko ankstų trečiadienio rytą. V.Gailius prie namų buvo vienas.

„Namuose dirbau medžio darbus ir su pjūklu netyčia užkliudžiau“, - pasakojo buvęs Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) direktorius.

Vyras juokėsi - dėl visko kalta puikybė. „Galvojau, kad viską moku. Kai taip galvoji, taip ir nutinka“, - aiškino pašnekovas.

Sužinojusi apie susižalojimą, į Joniškio ligoninę Seimo narį nuvežė žmona. Ligoninėje vyras užtruko porą valandų. „Medikai nuramino, sakė, jokie svarbūs raumenys nepažeisti. Jie dirbo labai profesionaliai“, - gydytojų darbą gyrė buvęs FNTT vadovas.

Jis sako siūlių neskaičiavo, bet jų tikrai yra ne viena.

V.Gailius prisipažino, kad labai mėgsta dirbti įvairius ūkio darbus. „Malkos jau paruoštos žiemai. Statyti nieko nestatau, tik tvarkausi“, - ką dirbo benzininiu pjūklu, pasakojo V.Gailius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.