Vilniaus daugiabutį sudrebino dujų sprogimas (atnaujinta)

Šeštadienį ryte, 08 val. 16 min., Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Žemaitės gatvėje esančiame penkių aukštų gyvenamajame name, įvyko dujų sprogimas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 24, 2013, 9:36 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:42 PM

Pirminiais duomenimis, dujų sprogimas įvyko trečiajame aukšte esančiame bute.

„Vykau, nes buvo gautas pranešimas, kad daugiabučiame name įvyko sprogimas“, - naujienų agentūrai BNS sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Antonis Mikulskis.

Pasak jo, paaiškėjo, kad „sprogo puodas“. Dėl kokios priežasties tai įvyko, aiškinsis tyrėjai. Vilniaus miesto 2-ajame policijos komisariate bus atliekamas tyrimas, nes į įvykio vietą buvo atvykusios specialiosios tarnybos.

Bute buvęs 19-metis nukentėjo nestipriai - vaikiną sužalojo dūžtančio virtuvės lango šukės. Beje, jos pabiro ir ant daugiabučio namo kieme esančios vaikų žaidimo aikštelės. Per nelaimę kieme nieko nebuvo.

„Įsivaizduokit - vyras priėjo prie puodo. Gal nežinojo, kaip ten ką sukti, ką daryti“, - įvykio aplinkybes aiškino A.Mikulskis.

Kaip pranešė portalo lrytas.lt skaitytojas, atvykę dujininkai patikino, kad dujų nuotėkio nėra, o sprogimas įvyko ant viryklės. Butą, kur įvyko nelaimė, apžiūrėjo kriminalistai ir „Aro" išminuotojai. Į įvykio vietą buvo išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.