Klaipėdoje mirė pro slaugos namų langą iššokusi pacientė

Trečiadienio vakarą Klaipėdos universitetinėje ligoninėje mirė pro langą iškritusi moteris. 85 metų I.D. buvo rasta prie Klaipėdos medicininės slaugos ligoninės. Ji mirtinai susižalojo iškritusi iš antrojo pastato aukšto.

Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

Oct 24, 2013, 11:15 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:33 PM

Slaugos ligoninės vyriausioji gydytoja nenorėjo detalizuoti nelaimės aplinkybių, tačiau patvirtino, kad atsitiktinai iškristi pro langą neįmanoma. Palangės nėra žemos, todėl persisverti sunku.

Anot jos, galima daryti prielaidą, kad moteris pati iššoko pro langą.

„Nenorėčiau susisieti su jokiu konkrečiu įvykiu ar pacientu, tačiau bendra tendencija yra tokia, kad vis daugiau senyvo amžiaus žmonių nusižudo. Jie galvoja, kad yra niekam nereikalingi, dar kamuoja įvairios ligos ir skausmai“, - sakė ligoninės vadovė. Anot jos, visą gyvenimą dirbę ir buvę reikalingi senyvi žmonės jaučiasi pamiršti.

Šį mėnesį tai jau antra, Lietuvoje esančiuose slaugos namuose nutikusi nelaimė. Marijampolės centre esančio Slaugos ir palaikomojo gydymo skyriaus buvo rasta negyva 78 metų T.J. Šio skyriaus pacientė užsimušė, kai pro trečio aukšto langą iškrito ant trinkelių. Slaugos namų darbuotojų teigimu, moteris iššoko pati.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.