Per tragišką avariją Kaune žuvo apsaugos darbuotojas

Nelaimė įvyko tarnybiniam Kaune registruotos apsaugos bendrovės „Vyčio komisarai“ automobiliui „Seat Leon“ leidžiantis nuo Parodos kalno.

Troleibusų kontaktinę linija laikančiam, automobilio taranuotam stulpui pavojingai pasvirus, į tragedijos vietą buvo iškviestos specialios tarnybos.<br>N.Povilaičio nuotr.
Troleibusų kontaktinę linija laikančiam, automobilio taranuotam stulpui pavojingai pasvirus, į tragedijos vietą buvo iškviestos specialios tarnybos.<br>N.Povilaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Oct 30, 2013, 9:33 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:53 PM

Jį vairavęs 34 metų apsaugininkas pravažiavo šviesoforu reguliuojamą sankryžą su Laisvės alėja, už šimto metrų išlėkė į priešpriešinio eismo juostą ir taranavo kontaktinę troleibusų liniją laikiusį stulpą.

Smūgio būta itin stipraus, automobilis nukirto masyvų metalinį stulpą, saugos diržo nesegėjęs apsaugininkas buvo mirtinai sužalotas.

Kodėl įvyko nelaimė – iki šiol nėra aišku. Vietoje, kur automobilis rėžėsi į stulpą, nėra jokių stabdymo žymių.

Troleibusų kontaktinę linija laikančiam stulpui pavojingai pasvirus, į tragedijos vietą buvo iškviestos specialios tarnybos.

Darbo ėmęsi elektrikai tik trečiadienio rytą baigė tvarkyti avarijos padarinius. Nepataisomai sumaitotas stulpas keliaus į metalo laužą. Troleibusų linija pritvirtinta lynu prie šalia esančio pastato sienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?