Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Rokiškio centre - senolio savižudybė

Pačiame Rokiškio centre, žmonių mėgstamame Taikos gatvės parkelyje – kraupus radinys. Čia išeiti iš gyvenimo nusprendė 68 metų vyriškis, gyvenęs greta įvykio vietos. Sunkiai sirgęs žmogus, tą rytą išeidamas iš namų, artimiesiems užsiminė, kad galbūt nebegrįš.

Parkelis, skiriantis Rokiškio senamiestį ir Taikos gatvės mikrorajoną – rokiškėnų mėgstama pasivaikščiojimų vieta.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Parkelis, skiriantis Rokiškio senamiestį ir Taikos gatvės mikrorajoną – rokiškėnų mėgstama pasivaikščiojimų vieta.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Nov 9, 2013, 10:24 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:07 PM

Parkelis, skiriantis Rokiškio senamiestį ir Taikos gatvės mikrorajoną – rokiškėnų mėgstama pasivaikščiojimų vieta.

Šalia parkelio esančioje Taikos gatvėje gyvenęs G.P.D. Taip pat mėgdavo ten pasivaikščioti, nors sunkiai sirgo. Kartu gyvenantys jo artimieji nieko blogo neįtarė, kai ir penktadienio rytą vyriškis ten išsiruošė. Išeinant jis tarstelėjo, kad galbūt nebegrįš. Šie žodžiai artimuosius privertė sunerimti, kai jis ilgokai negrįžo.

Nuskubėję į parkelį, artimieji G.P.D. kūną rado kilpoje. Vyriškis jau buvo miręs. Jokio atsisveikinimo raštelio rokiškėnas nebuvo palikęs. Vis dėlto, pirminiais duomenimis, savižudybei ryžtis jis galėjo dėl savo sunkios sveikatos būklės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.