Po nelaimės prekybos centre – daug klausimų, jokių atsakymų

Pirmadienio vakarą Šiauliuose esančiame prekybos centre įvyko nelaimė – ant klientės mažametės dukters užgriuvo durys. Nukentėjusi šeima ir prekybininkai išsyk atsitvėrė tylos siena.

Nelaimė įvyko šiame apdailos ir statybinių medžiagų prekybos centre.<br>G.Šiupario nuotr.
Nelaimė įvyko šiame apdailos ir statybinių medžiagų prekybos centre.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Feb 4, 2014, 12:19 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:44 PM

Nelaimė įvyko pirmadienio vakarą, apie 17 val. 20 min., apdailos ir statybinėmis medžiagomis prekiaujančiame centre „Moki - veži“.

Į prekybos centrą atėjusi šiaulietė pakraupo, kai ant dvimetės dukrytės staiga užvirto durys. Po kelių minučių atlėkė greitosios medikų ekipažas.

Sužalojimų nebuvo matyti, bet nukentėjusi mažylė skundėsi galvos skausmais. Todėl nuspręsta mergaitę su motina nuvežti į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko kliniką.

Po apžiūros nuspręsta nukentėjusiąją paguldyti į Vaikų chirurgijos ortopedijos-traumatologijos skyrių. Šiame skyriuje mažoji buvo gydoma ir antradienį.

„Šią nelaimę galima pavadinti laiminga, nes nepastebėjome sužalojimų. Mergaitę nutarta guldyti į ligoninę ir stebėti būklę“, - sakė skyriaus vedėjas Povilas Venckus.

Nukentėjusiosios motina atsisakė komentuoti nelaimės aplinkybes. Moteris užsiminė, kad nenori pažeisti susitarimo su prekybininkais.

Nieko nekomentavo ir prekybos centro darbuotojai, kurie tik patvirtino, jog nelaimės būta. „Taip, deja, nelaimė įvyko. Mes kalbamės su šeima“, - lakoniškai kalbėjo pateikė pamainos vadovu prisistatęs vyriškis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.