Vilniuje degė restoranas „Laimos smuklė“

Antradienio vakarą gausios ugniagesių gelbėtojų pajėgos skubėjo į sostinės Žirmūnų gatvę. Užsiliepsnojo restoranas „Laimos smuklė“. Per nelaimę žmonės nenukentėjo, tačiau patalpos buvo užtvindytos dūmais ir sulietos vandeniu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2014, 10:19 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:54 AM

Apie įvykį Vilniaus ugniagesiams pranešta 21 val. 11 min. Atvykę penki ugniagesių ekipažai pamatė, kad kažkas dega restorano viduje, prie baro.

Kilus gaisrui suveikė priešgaisrinė signalizacija, įsijungė automatinė gaisro gesinimo sistema. Ugniagesiai liepsną numalšino iki galo.

Pasak gelbėtojų, degė „kažkokia dekoracija prie baro“. Nors gaisras nebuvo didelis, restoraną užtvindė tiršti dūmai. Ugniagesiai, užgesinę gaisrą, turėjo dar kurį laiką budėti, kol iki galo išsisklaidė dūmai.

Šeimininkai gelbėtojams sakė, kad restoraną uždarė apie 16 val. Tuo metu lankytojų jau nebuvo. Praėjus penkioms valandoms suveikė signalizacija.

Į įvykio vietą atskubėjo ir greitosios pagalbos medikai. Tačiau jų paslaugų niekam nereikėjo, žmonės per incidentą nenukentėjo.

Prie užsidegusio restorano trumpam buvo užsukę ir policijos patruliai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas vėliau pranešė, kad atvykus ugniagesiams iš dviejų aukštų mūrinio pastato veržėsi juodi dūmai.

Pasak gelbėtojų, kavinės bendras plotas sudaro 600 kvadratinių metrų.

Nustatyta, kad pirmame aukšte esančioje salėje, kurios plotas yra apie 150 kvadratinių metrų, prie baro degė dekoratyvinis šiaudinis stogas.

Išdegė ir išardyta apie 100 kvadratinių metrų šio stogo. Vėliau išvėdintos patalpos. Patikrintos ir išvėdintos patalpos visame pastate. 

Nelaimės priežastys kol kas nėra žinomos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.