Nuo skardžio nulėkęs automobilis apsivertė upelyje, yra sužeistų

Šilutės rajone į upelį įkritus automobiliui, nukentėjo žmonės. Į įvykio vietą nuskubėjo visos rajono specialiosios tarnybos.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius, Andrius Vaišnoras

2014-05-04 12:12, atnaujinta 2018-02-14 08:34

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, sekmadienį apie 10 val. 53 min. gautas pranešimas apie tai, kad Šilutės r., Žemaičių Naumiesčio miestelyje, Laisvės g. į upelį įkrito automobilis, yra sužeistų žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Šilutės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota policijai ir greitosios pagalbos medikams.

Pirminiais duomenimis, automobiliu į kapines važiavo vyras ir žmona. Dėl ko įvyko avarija, kol kas neaišku. Buvo paliję, kelias buvo šlapias. Pagal vieną iš versijų, galėjo sprogti automobilio padanga. Neatmetama ir tai, kad vairuotojas galėjo kalbėti telefonu. Visas šias versijas dabar tiria policija.

Automobilis „Volkswagen“ nuvažiavo nuo seno tilto atramos ir ant stogo nukrito į upelį.

Ugniagesiai teigia, kad jų pagalbos neprireikė. Abu automobiliu važiavę žmonės iš mašinos išsiropštė patys. Jie nuvežti į ligoninę.

Šilutės rajono policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą. 

Kadangi automobiliui įkritus į upelį, iš jo išsiliejo teršalai, į įvykio vietą iškviesti ir aplinkosaugininkai, kad įvertintų galimą žalą gamtai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.