Policijos šuo išgelbėjo senutės gyvybę

Jonavos rajone laimingai baigėsi į mišką išėjusios ir be žinios dingusios 71 metų moters paieškos operacija. Daugiau nei parą miško tankmėje praleidusi moteris rasta gulinti ant žemės. Ją aptiko policijos kinologas su šunimi Variu.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Jul 8, 2014, 1:30 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:42 AM

Praėjusį pirmadienį apie 13 val. Jonavos rajono policijos komisariatas sulaukė nerimastingo pranešimo.

78 metų jonaviškis pranešė, jog sekmadienį apie 9 val. ryto jo 71 metų žmona išėjo grybauti į šalia esantį Išorų kaimo mišką ir iki šiol negrįžta. Moteris su savimi telefono neturėjo, tad su ja susisiekti ar  nustatyti buvimo vietą nebuvo galimybės.

Gavę pranešimą Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai netrukus ėmėsi veiksmų. Kartu su patrulių rinktinės mobiliojo būrio kinologais su tarnybiniais šunimis netoli Išorų kaimo apieškojo apie 6 ha miško plotą.

Jau buvo planuota į pagalbą pasitelkti Valstybės sienos apsaugos tarnybos sraigtasparnį, kai apie 14 val. 30 min. kinologo R.Baltaplūkio tarnybinis šuo Varis aptiko pasiklydusią senolę, kuri gulėjo ant žemės ir negalėjo pasikelti.

Moteris buvo nusilpusi, pati negalėjo paeiti, tačiau policijos pareigūnų padedama ji pasiekė kelią ir buvo perduota greitosios medicinos pagalbos ekipažui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.