Girtas vaikinas su BMW Širvintų r. taranavo „Audi“, žuvo žmogus

Vienas žmogus žuvo naktį iš sekmadienio į pirmadienį Širvintų rajone girtam jaunuoliui automobiliu BMW taranavus priešais važiuojantį automobilį. Mašinos važiavo Vilniaus link. Avarija įvyko Jauniūnų seniūnijos Graužų kaime.

Policijos nuotr.
Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 28, 2014, 10:09 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 4:52 PM

Nelaimė 2 val. 33 min. įvyko Širvintų r., greitkelio Vilnius–Panevėžys 37-ajame kilometre. Policijos duomenimis, 1991 m. gimęs jaunuolis, vairuodamas automobilį BMW 530D, nesilaikė saugaus greičio ir atstumo iki priekyje važiuojančios transporto priemonės ir taranavo ta pačia kryptimi važiuojantį automobilį „Audi A4“.

Nuo smūgio „Audi“ nuskriejo nuo kelio ir vertėsi. Automobiliui verčiantis iš jo iškrito 1949 m. gimęs vairuotojas. Vyras iš karto žuvo.

Po avarijos BMW vairuotojui nustatytas 1,45 promilės girtumas. Automobiliuose keleivių nebuvo. BMW vairuotojas šiuo metu uždarytas į areštinę Ukmergės policijos komisariate ir bus apklaustas antradienį, kai išsiblaivys. Jaunuolis šiemet jau yra baustas už greičio viršijimą.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad į avarijos vietą buvo iškviesti ugniagesiai gelbėtojai. Jie apvirtusį automobilį atvertė ant ratų, sutvarkė kelio dangą.

Širvintų policija pradėjo dėl avarijos pradėjo ikiteisminį tyrimą ir aiškinasi nelaimės detales.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą