Kauno policija ieško vieno svarbaus eismo įvykio liudininko

Liepos 25-ąją apie 16 valandą Kaune, kelyje A1, Vilnius-Kaunas-Klaipėda 96 km, Vilniaus kryptimi, susidūrė 4 transporto priemonės: vilkikai „MAN“ ir „DAF“ su puspriekabėmis bei du lengvieji automobiliai „Ford“. Prie automobilio „Ford Maverick“ buvo prikabinta priekaba, kurioje buvo vežamas žirgas.

Policijos tyrėjai nori tiksliau išsiaiškinti šio eismo įvykio aplinkybes.<br>Kauno AVPK nuotr.
Policijos tyrėjai nori tiksliau išsiaiškinti šio eismo įvykio aplinkybes.<br>Kauno AVPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 30, 2014, 12:19 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 3:41 PM

Eismo įvykio metu sužalotų asmenų nebuvo, apgadintos tik transporto priemonės. Transporto priemonių vairuotojai buvo blaivūs.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdyboje (toliau – Kauno apskr. VPK KPV) dėl šio įvykio pradėtas tyrimas. Policijos turimais duomenimis, šio eismo įvykio metu, gretima eismo juosta važiavo automobilis su įrengtu vaizdo registratoriumi ir galimai užfiksavo eismo įvykio aplinkybes.

Eismo įvykio liudytoją, kurio automobilyje įrengtas vaizdo registratorius, bei asmenis, mačiusius eismo įvykį, ar turinčius kitos tyrimui reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK KPV Eismo įvykių registravimo skyriaus pareigūnus telefonais (8 37) 303 200, 451 646, bendruoju pagalbos telefonu 112, arba atvykti adresu: Kaunas, Chemijos g. 4B.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.