Virš Nemenčinės plento - kraupus motociklo skrydis

Trečiadienio vakarą iš Nemenčinės Vilniaus link važiuojantys žmonės pastebėjo vienoje kelio pusėje parvirtusį motociklą, o kitoje - be gyvybės ženklų gulintį jaunuolį.

Per avariją nukentėjo jaunas motociklininkas.<br>D.Umbraso nuotr.
Per avariją nukentėjo jaunas motociklininkas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 30, 2014, 11:34 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 3:18 PM

Policijos pareigūnai skambučio apie avariją sulaukė apie 21 val. 40 min. Į nelaimės vietą atvyko policijos ekipažas, taip pat - greitosios pagalbos medikai.

Paaiškėjo, kad į avariją pateko 26-erių motociklininkas. Jis, kartu su dar keliais draugais, kurie važiavo keturračiais, miško keliuku judėjo Nemenčinės plento link.

Motociklininkas, išvydęs, kad prilėkė prie pat judraus kelio, nenorėdamas užvažiuoti ant plento, metėsi į šoną. Į kelkraštį atsitrenkęs motociklas nuo smūgio pakilo į orą ir nusileido kitoje plento pusėje.

Sunkiai sužeistas jaunuolis liko gulėti šalia kelio. Jis, pasak kartu važiavusių draugų, iš karto po avarijos buvo praradęs sąmonę, bet vėliau ją atgavo.

Medikai sužeistą motociklininką greitosios pagalbos automobiliu išvežė į ligoninę Vilniuje. Pakeliui, šalia Antavilių, sužeistas jaunuolis buvo perduotas Vilniaus medikams.

Avarija įvyko vos keli kilometrai nuo Nemenčinės. Sužeistojo draugai teigė, kad jaunuolis motociklu važinėja jau seniai, yra patyręs, o į tokią avariją pateko pirmą kartą.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.