Bausmė iš aukščiau: sprunkantį alkoholio vagį partrenkė mašina

Į įvykio vietą nuskubėjo policijos patruliai ir greitosios pagalbos medikai. Pareigūnams atvažiavus, pėsčiasis jau buvo pasprukęs. Jis nesiteikė palaukti net greitosios pagalbos medikų.

Su dviem vogto alkoholio buteliais sprunkantį vagį Vilniuje partrenkė automobilis.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Su dviem vogto alkoholio buteliais sprunkantį vagį Vilniuje partrenkė automobilis.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Sep 23, 2014, 10:22 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 10:36 PM

Į įvykio vietą nuskubėjo policijos patruliai ir greitosios pagalbos medikai. Pareigūnams atvažiavus, pėsčiasis jau buvo pasprukęs. Jis nesiteikė palaukti net greitosios pagalbos medikų.

Netrukus paaiškėjo ir tai, kodėl vyras taip skubėjo dingti iš avarijos vietos. Pasirodo, kad susitikimas su policijos pareigūnais jam nebūtų buvęs labai malonus. Kaip avarijos vietoje lrytas.lt pasakojo įvykio liudininkai, vyriškį automobilis partrenkė, kai jis bandė sprukti iš čia pat esančios parduotuvės „Maxima“ su dviem brangaus alkoholio buteliais.

„Jis su buteliais išlėkė iš parduotuvės ir iš karto bandė perbėgti gatvę. Čia jį ir partrenkė automobilis“, – pasakojo liudininkai.

Vagystės versiją patvirtino ir pareigūnai, o parduotuvės apsaugininkai dėl to parašė oficialų pareiškimą. Bendra pavogto alkoholio vertė – 149 litai. Automobilis sprunkantį vagišių partrenkė visai greta pėsčiųjų perėjos. Kaip vėliau pasakojo automobilio vairuotojas, pirmąja eismo juosta važiavo troleibusas, „Nissan“ Gerosios Vilties g. link nedideliu greičiu judėjo antrąja eismo juosta.

„Jau man pervažiavus perėją, jis apibėgo troleibusą, iššoko prieš pat automobilį ir užvirto ant variklio dangčio. Rankose turėjo po butelį alkoholio, bet tie buteliai sudužo. Vyras krito ant gatvės ir susitrenkė galvą, kraujavo. Iš karto puoliau teikti pirmosios pagalbos. Jis čia keliolika sekundžių pagulėjo, o kai aptvarsčiau galvą, atsistojo ir dingo kiemuose. Greitoji atvažiavo gana greitai, bet vyras jau buvo pabėgęs“, – pasakojo automobilio vairuotojas.

Ieškoti bėglio mėginta ir su tarnybiniu šunimi. Tačiau jis pareigūnus nuvedė iki Klevų g. ir pametė pėdsakus.

Policijos kinologams dar ieškant bėglio, automobilio vairuotojas sakė tikįs, kad jį vis dėlto pavyks surasti.

„Vyras susitrenkė galvą. Reikia, kad jį apžiūrėtų medikai. Dėl tokios traumos gali būti visokių netikėtumų“, – jaudinosi vairuotojas.

Per avariją buvo šiek tiek buvo apgadintas automobilis. Tačiau nei vairuotojas, nei kartu važiavusi maža mergaitė nenukentėjo.

Avarijos aplinkybes įformino kelių policininkai, o nevykėlio vagies toliau ieško Vilniaus 2-ojo policijos komisariato pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.