Vilniaus Gedimino prospekte neišsiteko du troleibusai

Pačioje Vilniaus Vilniaus širdyje, Gedimino pr., ketvirtadienį po pietų prasilenkdami neišsiteko du troleibusai. Vienas jų kliudė ir išvertė tris dekoratyvinius stulpelius, skiriančius gatvę ir šaligatvį.

Gedimino pr. Vilniuje neišsitekus dviem troleibusams, vienas jų nuvertė tris dekoratyvinius stulpelius.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Gedimino pr. Vilniuje neišsitekus dviem troleibusams, vienas jų nuvertė tris dekoratyvinius stulpelius.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Sep 25, 2014, 5:28 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 4:05 PM

Pranešimą apie incidentą Vilniaus policija ketvirtadienį gavo apie 15 val. 38 min. Pareigūnams buvo pranešta, kad troleibusas kliudė ir nuvertė tris dekoratyvinius stulpelius.

Į įvykio vietą atvažiavus pareigūnams paaiškėjo, kad žmonės per incidentą nenukentėjo. Tad troleibuso vairuotojui buvo pasiūlyta susisiekti su stulpelius prižiūrinčia įmone ir su jos atstovais užpildyti eismo įvykio deklaraciją.

Pats 12-o maršruto troleibuso vairuotojas įvykio vietoje lrytas.lt sakė, kad jo vairuojama transporto priemonė tiesiog neišsiteko gatvėje, kai prasilenkinėjo su iš priešais važiavusiu ir iš Jogailos g. į Gedimino pr. sukusiu kitu troleibusu.

„Bandėme prasilenkti. Mano troleibusas šiek tiek ilgesnis, nei dauguma kitų. Be to, jis visiškai nemanevringas. Pasitraukiau į šoną ir praleidau iš priekio į Gedimino pr. sukusį troleibusą. O kai pats bandžiau pasukti į Jogailos g., pačiu galu kliudžiau stulpelius“, - pasakojo vairuotojas.

Troleibusas apgadintas nežymiai. Tačiau stulpelius, kuriuos jis kliudė, miesto tvarkytojams teks keisti.

Pasak vairuotojo, keleivių troleibuse buvo gana daug. Tačiau niekas nenukentėjo.

„Pajutau stuktelėjimą. Tačiau staigiai nestabdžiau, tad niekas nekrito, niekam pagalbos nereikėjo“, - sakė vairuotojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.