Vilniuje - kraupi kaktomuša, avarijos kaltininkas pabėgo

Mažiausiai trys žmonės buvo sužaloti vėlų penktadienio vakarą Vilniuje susidūrus trims automobiliams. Vieną nukentėjusią merginą iš sumaitoto automobilio vadavo ugniagesiai, o avarijos kaltininkas po susidūrimo paspruko.

Per avariją du automobiliai buvo visiškai sumaitoti.<br>D.Umbraso nuotr.
Per avariją du automobiliai buvo visiškai sumaitoti.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Oct 3, 2014, 11:50 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 3:34 PM

Incidentas apie 22 val. 40 min. įvyko Žirmūnų g. Kaip vėliau pasakojo incidento liudininkai, miesto centro link važiavęs švediškais valstybiniais numeriais paženklintas automobilis „VW Passat“ posūkyje išskriejo į priešingos krypties eismo juostą ir kaktomuša rėžėsi į priešais važiuojantį automobilį „Audi“.

Nuo smūgio „Audi“ nuskriejo keliolika metrų į šalį. Tuo tarpu „VW Passat“ pradėjo suktis šonu ir jį trenkėsi greta „Audi“ važiavęs visureigis „Toyota“.

Po susidūrimo „VW Passat“ vairuotojas iššoko iš sumaitotos mašinos ir likimo valiai palikęs kartu važiavusią bei per avariją sužalotą merginą, paspruko tamsiais kiemais. Netrukus atskubėję greitosios pagalbos medikai sužeistą automobilio keleivę išvežė į ligoninę.

Visureigį vairavusi moteris ir kartu važiavęs vyras nenukentėjo. Tuo tarpu „Audi“ važiavę du žmonės sužaloti gana sunkiai. Sužalotą automobilio keleivę vadavo ugniagesiai, o vairuotojui be kitų sužalojimų per avariją nutrauktas vienas pirštas. Išvadavę keleivę ugniagesiai dar kurį laiką karpė mašiną dalimis jo ieškodami, kol galiausiai surado.

Į avarijos vietą suvažiavo daug policijos pareigūnų, kai kurie jų ieškojo pabėgusio „VW Passat“ vairuotojo. Į įvykio vietą buvo atvežtas ir tarnybinis šuo. Tačiau kinologai nusprendė, kad dėl daugybės susirinkusių įvykio stebėtojų, šuo bėglio pėdsakų neaptiks. Tad pasprukusio vairuotojo buvo ieškoma be šunų pagalbos.

Dėl avarijos buvo visiškai paralyžiuotas eismas Žirmūnų g. Sustojo ir lengvieji automobiliai, ir visuomeninis transportas.

Vilniaus policija pradėjo incidento tyrimą ir aiškinasi nelaimės aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar Konstitucinis Teismas apgins prezidentą?