Didžiulis gaisras Kaune nusiaubė gyvenamąjį namą

Prieš vidurnaktį kilęs gaisras smarkiai suniokojo 8 butų namą Kaune, Petrašiūnų rajone esančioje Ekskavatorininkų gatvėje. Žmonės spėjo palikti pastatą ir nenukentėjo. 

Ugnis visiškai sunaikino daugiabučio stogą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Ugnis visiškai sunaikino daugiabučio stogą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Oct 19, 2014, 12:50 AM, atnaujinta Jan 26, 2018, 5:45 PM

Pirmieji atvira liepsna degantį daugiabutį pastebėjo iš medžioklės grįžę gretimo namo gyventojai. Vyriškiai puolė į laiptinę ir ėmė žadinti spėjusius užsnūsti žmones.

Netrukus atvyko ugniagesiai, kurie liepsnas nuslopino, tačiau medinis dvišlaitis stogas visiškai sudegė, vandeniu sulietos visi butai.

Vos prašvitus gyventojai nešė į lauką likusį sveiką turtą ir tarėsi su giminaičiais ar draugais dėl nakvynės. Dauguma namo gyventojų nebuvo pasirūpinę turto draudimu, jie viliasi savivaldybės pagalbos.

Vieno antrajame aukšte esančio buto šeimininkas pasakojo jį įsigijęs vos prieš metus ir remontavo kambarius. Dabar viską teks pradėti iš naujo. Kol vyksta remontas kaunietis į palėpę buvo užkėlęs 3 dviračius, įvairius drabužius. Viską sunaikino ugnis.  

Tyrėjai spėja, kad ugnis įsiplieskė nuo židinio, įrengto antrajame namo aukšte. Kaimynai pasakojo matę, kaip vakar vakare iš kamino rūko dūmai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.