Avarija Vilniuje: užlėkęs ant autovežio apvirto automobilis

Penktadienio rytą Vilniuje greta vienos judriausių sostinės gatvių - Laisvės pr. - eismą kuriam laikui trikdė apvirtęs automobilis. Saulės apakintas vairuotojas nepastebėjo stovinčio autovežio, užskrido ant jo ir apsivertė gatvės viduryje.

Manoma, kad automobilio „Volkswagen“ vairuotoją galėjo apakinti saulė.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Manoma, kad automobilio „Volkswagen“ vairuotoją galėjo apakinti saulė.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Oct 24, 2014, 10:18 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 8:54 PM

Pranešimą apie avariją gatvelėje, jungiančioje Laisvės pr. ir J.Baltrušaičio g., policija gavo apie 9 val. 10 min. Buvo pranešta, kad lengvasis automobilis atsitrenkė į autovežį ir apvirto, reikia greitosios pagalbos medikų.

Kaip vėliau lrytas.lt pasakojo pirmasis pagalbos telefonu paskambinęs įvykio liudininkas, iš pradžių net buvo sunku suprasti, kaip lengvasis automobilis apvirto.

„Išėjau iš Vilniaus r. poliklinikos. Nuėjau kelis žingsnius ir išgirdau smūgį. O tada pamačiau jau gulintį ant šono automobilį. Kad tas vilkikas irgi dalyvauja avarijoje iš pradžių net buvo sunku suprasti. Paskambinau pagalbos telefonu ir labai greitai čia jau buvo policijos patruliai. Paskui atvažiavo ir greitosios pagalbos mašina", - pasakojo įvykio liudininkas.

Medikai apžiūrėję apvirtusio automobilio „Volkswagen“ vairuotoją nenustatė, kad jis būtų smarkiau nukentėjęs, į ligoninę jo vežti nereikėjo.

Pirminiais duomenimis, autovežis „Volvo“, kuris jau buvo nuleidęs automobiliams užvažiuoti skirtą mechanizmą, sustojo gatvėje, nors toje vietoje ir yra ženklas, nurodantis, kad čia sustoti draudžiama. Netrukus atlėkęs „Volkswagen“ netikėtai užlėkė ant autovežio ir po akimirkos nuvirto ant gatvės.

Spėjama, kad „Volkswagen“ vairuotoją galėjo apakinti saulė, tuo metu švietusi tiesiai į akis. Dėl to jis ir nepastebėjo stovinčio autovežio.

Incidentas kuriam laikui sutrikdė eismą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.