Šakių rajone apsivertus automobiliui žuvo penkiolikmetis

Vienas nepilnametis žuvo ir dar viena nepilnametė buvo sužalota naktį iš šeštadienio į sekmadienį Šakių rajone nuo kelio nuvažiavus ir apsivertus nesuvaldytam automobiliui.

Šakių rajone apsivertus automobiliui žuvo penkiolikmetis, metais vyresnė mergina sužalota.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Šakių rajone apsivertus automobiliui žuvo penkiolikmetis, metais vyresnė mergina sužalota.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-26 11:13, atnaujinta 2018-01-24 15:50

Kaip pranešė Marijampolės apskrities VPK, naktį iš šeštadienio į sekmadienį apie 2 val. 50 min. Šakių rajone, Sintautų seniūnijoje, Menkinių kaimo ribose, kelio Zypliai-Veršiai-Pavingrupiai 3 km, Kriūkų miestelio gyventojas A.S. (gim. 1993 m.), vairuodamas automobilį „Audi 80“ nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė savo transporto priemonės ir kelis kartus vertėsi.

Eismo įvykio metu žuvo keleivis D.K. (gim. 1999 m.) ir buvo sužalota automobilio keleivė S.G. (gimusi 1998 m.), kuriai diagnozuota politrauma. Ji išvežta į Kauno klinikas.

Policija praneša, kad A.S. vairavo blaivus, teisę vairuoti transporto priemones turi.

Įvykis tiriamas.

Avarijoje Šakių r. žuvęs penkiolikmetis - pirmas žmogus praėjusią parą žuvęs avarijose. Kaip jau skelbė lrytas.lt, šeštadienio vakarą Prienų rajone susidūrus dviem automobiliams žuvo 1961 m. gimęs vyras.

Praėjusią savaitę, nuo penktadienio iki ketvirtadienio, šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 63 eismo įvykiai. Žuvo trys žmonės, dar 72 buvo sužaloti.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Viską siųskite adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.