Naktį prie Vilniaus per susidūrimus su mašinomis žuvo 5 stirnos

Policija perspėja, kad šalies keliuose prasidėjo pavasarinė laukinių gyvūnų migracija, vairuotojai turi būti atidūs. Vien naktį iš pirmadienio į antradienį per susidūrimus su automobiliais greta Vilniaus žuvo penkios stirnos. Žmonės per šiuos incidentus nenukentėjo.

Naktį prie Vilniaus po automobilių ratais žuvo keturios stirnos.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Naktį prie Vilniaus po automobilių ratais žuvo keturios stirnos.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2015-05-05 09:26, atnaujinta 2018-01-04 23:39

Kaip lrytas.lt sužinojo Vilniaus apskrities VPK, naktį iš pirmadienio į antradienį apie 1 val. 51 min. Širvintų r., kelyje Panevėžys-Vilnius, Biržų r. gyventojos A.V. (gimusi 1986 m.) automobilis „VW Passat“ susidūrė su staiga į kelią išbėgusia stirna.

Per incidentą buvo apgadintas automobilis, stirna žuvo.

Antradienį paryčiais, apie 5 val. 50 min., Vilniaus r., Pagirių kaime, važiuojant Pagirių link Vaidotų, automobilis „Ford“ kliudė stirną. Stirna žuvo.

Apie 5 val. Trakų r., Lentvario seniūnijoje, Sausių kaime, greitkelio Vilnius-Klaipėda 22 km, vyro vairuojamas automobilis „VW Passat“ susidūrė su stirna.

Apie 3 val. 38 min. Vilniaus r., ties Avižienių kaimu, kelyje Vilnius-Panevėžys automobilis „Land Rover“ partrenkė dar vieną stirną. Stirna žuvo.

Dar viena stirna žuvo vėlų pirmadienio vakarą Vilniuje. Apie 21 val. 44 min. Pilaitės pr., važiuojant Pilaitės link, automobilis „Volkswagen“ partrenkė stirną. Stirna žuvo.

Pareigūnai juokauja, kad stirnos „traukia skanauti šviežios žolytės“. Tačiau surimtėję pareigūnai tuo pačiu perspėja vairuotojus būti atidžiais, kadangi prasidėjo pavasarinė laukinių gyvūnų migracija ir tokių incidentų gali būti ir daugiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.