Motociklininkas Vilniuje į mašinas trankėsi it kamuoliukas

Nesuvaldęs motociklo penktadienio vakarą jo vairuotojas į automobilius čiuoždamas asfaltu trankėsi tarsi kamuoliukas. Per incidentą apgadintos keturios transporto priemonės, o motociklininkas atsidūrė ligoninėje. Pavojus jo gyvybei negresia.

Motociklininkas Vilniuje į mašinas trankėsi it kamuoliukas.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Motociklininkas Vilniuje į mašinas trankėsi it kamuoliukas.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

May 8, 2015, 10:31 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 11:24 AM

Avarija prieš pat 21 val. įvyko Konstitucijos pr., tiesiai priešais savivaldybės langus. Čia motociklas „Triumph“ rėžėsi į prie raudono šviesoforo signalo sustojusius automobilius.

Pasak avarijos liudininkų, iš pradžių motociklas trenkėsi į taksi automobilį „Volkswagen Sharan“, nuskriejo į priekį, kliudė troleibusą, o nuo jo atšokęs palindo po automobiliu „Lexus“.

Per avariją motociklininkas sąmonės neprarado ir net atsistojo. Kitiems į avariją pakliuvusiems vairuotojams jis sakė, kad stabdydamas bandė iš trečios pavaros perjungti į pirmą ir jam netikėtai užgeso variklis, todėl užsiblokavo stabdžiai. Esą būtent dėl to motociklas ir tapo nevaldomas. 

Maždaug 30 metų vyrui per nelaimę lūžo ranka, ji išvežtas į ligoninę.

Kaip vėliau avarijos vietoje pasakojo automobilio „Lexus“ vairuotoja, taksi automobiliu, į kurį atsitrenkė motociklas, važiavo jos draugai.

„Jie sakė, kad smūgis buvo gana stiprus. Bet žmonės automobiliuose nenukentėjo. Nors pačios mašinos šiek tiek ir apgadintos“, – sakė vairuotoja.

Nenukentėjo ir troleibuso keleiviai. Tačiau po avarijos 9-uoju numeriu pažymėtas troleibusas liko stovėti prie šviesoforo ir dėl to kuriam laikui Konstitucijos pr. susidarė nemaža į Žirmūnus važiuojančių troleibusų eilė. Troleibusai avarijos vietos tiesiog negalėjo apvažiuoti, jiems teko stovėti ir laukti, kol policija įvykio vietoje užfiksuos nelaimės aplinkybes.

Vilniaus policija pradėjo avarijos aplinkybių tyrimą ir aiškinasi visas nelaimės smulkmenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.