Panevėžyje dingęs 20-metis atsirado, bet be pinigų

Vizitas į lošimo namus Panevėžyje 20 metų jaunuoliui Arnui B. baigėsi nemaloniai – vaikinas pralošė didelę pinigų sumą. Po to jis dingo. Artimieji prašė pagalbos, nes Arnas kelias dienas į namus negrįžo.

Vaikinas pralošė šeimos pinigus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Vaikinas pralošė šeimos pinigus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2015, 8:10 PM, atnaujinta Oct 6, 2017, 7:22 PM

Kaip pasakojo Arno brolis Rytis, antradienį apie 17 val. vakaro jis lankėsi pas odontologę, o vėliau nuėjo pažaisti. A.Brusokas paskutinį kartą pastebėtas „Admiral“ lošimų namuose. Jis ten buvo su draugu. 

„Po to dingo. Iki šiol nėra jokių žinių. Bičiulių, kurie gyventų kituose miestuose ir pas kuriuos galėjo nuvažiuoti brolis, bent jau aš nepažįstu“, – pasakojo Rytis. Šeštadienį vaikinas pranešė, kad jo brolis atsirado gyvas ir sveikas.

Kaip sakė Arno mama Rima, vaikinas turėjo problemų dėl lošimo. Vienąkart jis jau buvo pralošęs tėvo pinigus. Miesto lošimo namai turėjo informacijos, kad jaunuolio negalima įleisti, tačiau „Admiral“ antradienio vakarą jis lošė. 

„Žinau, kad tą vakarą jis turėjo nemažai pinigų. Gal pralošė? Tačiau pavežęs draugą namo, jis pasakė, kad ir pats jau trauks į namus, nes laukia mama. Kad paimtų automobilį ir dingtų – tai labai nebūdinga Arnui“, – sakė susijaudinusi moteris. 

Ji pabrėžė, kad jeigu sūnus būtų dingęs dėl to, kad pralošė didelę sumą pinigų, šeima visada jį palaikys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.