Į upelį įskriejusiame mikroautobuse rasti du miegantys vyrai

Varėnos rajone aptikę į upelį įskriejusį mikroautobusą, žmonės jame rado ir du miegančius vyrus. Traukti mikroautobuso į krantą buvo iškviesti vietos ugniagesiai.

Į upelį įskriejusiame mikroautobuse rasti du miegantys vyrai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Į upelį įskriejusiame mikroautobuse rasti du miegantys vyrai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2016, 10:54 AM, atnaujinta May 17, 2017, 9:30 PM

Kaip pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, naktį iš sekmadienio į pirmadienį apie 2 val. 06 min. Varėnos r. ugniagesiai buvo iškviesti į Marcinkonių seniūniją, Grybaulios kaimą. Alytaus apskrities VPK budėtojas gelbėtojams pranešė, kad į tvenkinį įvažiavęs automobilis.

Pakeliui į įvykio vietą ugniagesiai susisiekė su įvykio vietoje esančiu policijos ekipažu ir sužinojo, kad priekine dalimi į upę yra įvažiavęs mikroautobusas, jame miega du žmonės.

Ugniagesiams atvykus, į melioracijos griovį buvo įvažiavęs mikroautobusas „VW Transporter“. Priekinė automobilio dalis buvo griovyje, o galinė įsirėmusi į žemių sankasą.

Abu miegalius pareigūnai pažadino ir išsivežė apklausai. Tuo tarpu ugniagesiai atkasė dalį sankasos ir panaudojus įmonės užsiimančios miško išvežimu traktoriumi, mikroautobusą ištraukė.

Įvykis tiriamas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?