Pirmadienį eismo įvykiuose sužeista 10 žmonių

Pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, pirmadienį eismo įvykių, kuriuose būtų žuvę žmonės, neužregistruota. Eismo įvykių informacinėje sistemoje užregistruoti 9 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeista 10 žmonių, vieno eismo įvykio metu buvo sužeista 17-metė pėsčioji.

Pirmadienį eismo įvykiuose sužeista 10 žmonių.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Pirmadienį eismo įvykiuose sužeista 10 žmonių.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2017, 10:07 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 3:44 AM

Per parą pareigūnai užregistravo 41 techninį eismo įvykį, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti. Dėl galimų vairuotojų nusikalstamų veikų – vairavimo apsvaigus nuo alkoholio, kai girtumas buvo didesnis, nei 1,5 promilės, pirminiais duomenimis, pradėti 6 ikiteisminiai tyrimai.

Apie 6 val. 39 min., Vilniuje, Justiniškių ir Gabijos gatvių sankryžoje, 40 m. vyras, vairuodamas automobilį „Renault Laguna“, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė 19-metę pėsčiąją, kuri dėl sužalojimų kreipėsi į ligoninę.

Apie 10 val. 40 min., Kauno rajone, Raudondvaryje, Didžiosios ir Dainavos gatvių nelygiareikšmių kelių sankryžoje, šalutiniu kelių važiavęs automobilis „Audi 80“, vairuojamas 63 m. vyro, susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „VW Passat“, vairuojamu 42 m. moters. Eismo įvykio metu sužaloti abu vairuotojai, kurie nuvežti į Kauno klinikas.

15 val. 11 min., Vilniaus rajone, Pagirių kaime, Durpių ir Kalno gatvių sankryžoje, 36 m. vyras, vairuodamas automobilį „Peugeot 306“, įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Subaru Outback“, vairuojamu 29 m. moters.

Pastaroji įvykio metu buvo sužeista, o suteikus medikų pagalbą, išleista namo. Taip pat į ligoninę buvo pristatyta pusės metukų mergytė, važiavusi automobilyje „Subaru“, laimei, jai sužalojimų nenustatyta.

Apie 17 val. 12 min., Vilniuje, Nemenčinės plente, 64 m. vyras, vairuodamas automobilį „Volvo V70“, reguliuojamoje sankryžoje susidūrė su automobiliu „VW Polo“, vairuojamu 28 m. vyro, kuriam ligoninėje buvo nustatyta kaktos žaizda, sužeistasis išleistas gydytis ambulatoriškai.

21 val. 35 min., Varėnos rajone, Žeimių kaime, Nemuno gatvėje, 23 m. vyras, vairuodamas automobilį „Opel Vectra“, trišalėje sankryžoje, važiuodamas nuo Panaros kaimo, ir sukdamas link Liškiavos kaimo, esant slidžiai kelio dangai, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į gyvenamosios sodybos tvorą ir ją apgadino. Įvykio metu buvo sužeista 21 m. keleivė, kuri buvo pristatyta į ligoninę.

Naktį, apie 01 val. 39 min., Klaipėdoje, Pamario gatvėje, 17-metė mergina, išlipusi iš autobuso, netikėtai įžengė į pėsčiųjų perėją iš už autobuso galo ir buvo partrenkta automobiliu „VW“, kurį vairavo 19-metė mergina. Sužeista pėsčioji dėl patirtų sužalojimų paguldyta į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.