Seimo narės Rimantės Šalaševičiūtės šeimoje – skaudi netektis

Skaudi netektis ištiko Seimo narės, socialdemokratės Rimantės Šalaševičiūtės šeimą. Savaitgalį mirė parlamentarės vyras Ivanas Kazačenko.

Šeštadienį Anapilin iškeliavo Seimo narės vyras.<br>T. Bauro nuotr.
Šeštadienį Anapilin iškeliavo Seimo narės vyras.<br>T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2017, 1:57 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 11:00 PM

Kaip informavo R.Šalaševičiūtės padėjėja Seime, I.Kazačenko Anapilin iškeliavo šeštadienį. Tikslios mirties priežasties nurodyti negalėjo, tačiau teigė, kad vyras mirė dėl širdies problemų. Parlamentarės vyras pirmadienį laidojamas Vilniuje.

R.Šalaševičiūtė ir I.Kazačenko susituokė jai dar būnant studente. Kartu pora nugyveno 42 metus, susilaukė trijų dukterų Inos, Ritos ir Rūtos.

Prieš metus buvo skelbiama, kad nedaug kas žino, kad Seimo narė R.Šalaševičiūtė kasdien slaugė savo sunkiai sergantį vyrą. Kaip tuomet žurnalistams pasakojo parlamentarė, jos sutuoktiniui prieš daugiau nei 15 metų smarkiai sušlubavo sveikata, nuo to laiko jis sunkiai judėjo, jam buvo reikalinga nuolatinė priežiūra.

Kaip prieš metus pasakojo Seimo narė, jos vyrui buvo nustatyta ne viena išvarža, stuburo užkalkėjimas ir cukrinis diabetas. Kiek vėliau paaiškėjo, kad jam – onkologinė liga, o 2015 metų kovo 2 dieną jis buvo operuotas.

Užuojautą parlamentarei bei jos šeimai išreiškė jos partijos kolegos.

„Nuoširdžiai užjaučiame LR Seimo, LSDP prezidiumo narę Rimantę Šalaševičiūtę dėl vyro Ivano mirties. Telydi Jus, dukras Iną, Ritą ir Rūtą paguoda bei dvasios stiprybė šią sunkią netekties valandą“, – rašoma LSDP internetiniame puslapyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.