Į žvejybą vykęs Šiaulių patrulis buvo priverstas gelbėti vaiko gyvybę

Šiaulių apskrities policijos Patrulių rinktinės vyriausiasis patrulis Tautvydas Skikas pirmadienį turėdamas laisvą dieną su draugu išvyko į žvejybą. Vyrai nesitikėjo, kad išsiruošę į užmiestį turės gelbėti vaiko gyvybę.

 Šiaulių apskrities policijos Patrulių rinktinės vyriausiasis patrulis Tautvydas Skikas gelbėjo vaiko gyvybę.<br> Šiaulių apskrities VPK nuotr.
 Šiaulių apskrities policijos Patrulių rinktinės vyriausiasis patrulis Tautvydas Skikas gelbėjo vaiko gyvybę.<br> Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 28, 2017, 12:55 PM, atnaujinta Apr 29, 2017, 8:58 AM

Kaip rašoma Šiaulių apskrities VPK pranešime, važiuojant iš Šiaulių Kuršėnų link draugai iš toli pamatė žvyrkeliu atlekiantį automobilį, kuris įsukęs į pagrindinį kelią sustojo. Automobilio vairuotojas pradėjo mojuoti prašydamas pagalbos.

T. Skikui pasiteiravus, kas nutiko, išsigandęs vyras paaiškino, kad skuba pas medikus, nes veža skendusį sūnų, o automobilyje pasibaigė kuras. Tėvas sakė, kad sūnus su vyresne sesute žaidė namo kieme, kur iškastas tvenkinys, mažasis į jį įkrito. Kol sesuo pakvietė pagalbą, vaikas kelias minutes išbuvo vandenyje, sušalo.

Supratę, kad reikia skubėti, šiauliečiai pasiūlė pagalbą ir greitai į savo automobilį įsodino moterį su vaiku.

„Berniukas vos 3-4 metų, įsuktas į pledą, visas pamėlęs, bijojom, kad tik spėtumėm nuvažiuoti“ - apie įvykį kalbėjo pareigūnas.

Kad veža mažametį T. Skikas pranešė bendruoju pagalbos telefonu, tad nuvykus į Moters ir vaiko kliniką jau laukė pagalbą pasiruošę suteikti medikai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.