Vilniuje į avarijas pateko du motociklininkai

Antradienio vakarą Vilniuje beveik tuo pačiu metu įvyko eismo įvykiai, kuriuose dalyvavo motociklininkai. Avarijos nutiko po 18 valandos. 

Sužeistuosius greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę. <br> A.Vaitkevičiaus nuotr. 
Sužeistuosius greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę. <br> A.Vaitkevičiaus nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2017, 6:56 PM, atnaujinta May 3, 2017, 10:39 AM

Pirmoji avarija nutiko Panerių ir Smolenkso gatvių sankryžoje, kitas eismo įvykis panašiu laiku nutiko Tūkstantmečio gatvėje, kryptimi važiuojant nuo Oro uosto, 

Tūkstantmečio g. motociklas susidūrė su lengvuoju automobiliu. Dėl avarijos susidarė didžiulė transporto grūstis važiuojant link Laisvės prospekto.

Abu motocinlininkai sužeisti, abiem prireikė medikų pagalbos. 

Per eismo įvykius motocininklai sąmonės neprarado. Sužeistuosius greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę. 

Lietuvos kelių policijos tarnyba trečiadienį pateikė daugiau informacijos apie šias avarijas. Kaip rašoma policijos pranešime, apie 18 val. Vilniuje, Panerių gatvėje, 30 metų vyro vairuojamas motociklas „Suzuki GSF 400“ įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, kur trenkėsi į iš teritorijos išvažiavusį automobilį „Subaru Legacy“, vairuojamą 22 metų vaikino.

Įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas (kairės pėdos padikaulio lūžis), gydytojams suteikus pirmąją pagalbą, išleistas gydytis ambulatoriškai.

Apie 18 val. 17 min. Vilniuje, Tūkstantmečio ir Panerių gatvių sankryžoje, dėl saugaus atstumo nesilaikymo 17 metų vaikino vairuojamas motociklas „Honda CBR 125R“ atsitrenkė į priekyje važiavusį ir pristabdžiusį automobilį „Seat Leon“, kurį vairavo 26 metų mergina.

Nukentėjo 17 metų keleivė (kairės kojos kelio ir kairės rankos riešo žaizdos), paskirtas ambulatorinis gydymas. Nepilnametis motociklo vairuotojas teisę vairuoti turi. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.