Antradienio naktį BMW kliudyto motociklininko laukia nelengvas gydymas

Vienas žmogus buvo sužalotas antradienio naktį susidūrus automobiliui BMW ir motociklui. Nukentėjusysis Simas Mikalauskas šiuo metu gydomas ligoninėje ir su portalu lrytas.lt pasidalijo žiniomis apie savo būklę.

Nukentėjusysis Simas Mikalauskas šiuo metu gydomas ligoninėje ir su portalu lrytas.lt pasidalijo žiniomis apie savo būklę.<br> Asmeninio archyvo ir A.vaitkevičiaus nuotr. koliažas.
Nukentėjusysis Simas Mikalauskas šiuo metu gydomas ligoninėje ir su portalu lrytas.lt pasidalijo žiniomis apie savo būklę.<br> Asmeninio archyvo ir A.vaitkevičiaus nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2017, 9:44 PM, atnaujinta Jun 23, 2017, 1:40 PM

Sveikstu lėtai, gali reikėti antros operacijos, bet jau geryn. Viena, ko tikiuosi, kad bent jau paeisiu nesibaigus vasarai. Medikai nieko tiksliai man nesako. tik situacija yra rimtesnė negu atrodo“, – teigė S.Mikalauskas. 

Su BMW vairuotoju vaikinas teigė sustikti nepanoręs, nors pastarasis teiravosi dėl tokios galimybės.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, antradienį apie 1 val. 06 min. Vilniuje, Šiaurės g.  ir Uosių g. sankryžoje, automobilio BMW 320 vairuotojas (gim. 1998 m.), lenkdamas pėsčiųjų perėjoje, susidūrė su į kairę sukančiu motociklu „Suzuki“, vairuojamu jaunuolio (gim. 1995 m.). Motociklo vairuotojas dėl šeivikaulio viršutinės dalies lūžimo paguldytas į Vilniaus ligoninę. Įvykis tiriamas.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.