Lazdijų patruliai po darbo sekė ir sulaikė iš avarijos pasprukusį girtą vairuotoją

Lazdijuose pasižymėjo policijos patruliaii, kurie po darbo nusprendė dar padirbėti ir sulaikė iš avarijos pasprukusį girtą vairuoto0ją.

Lazdijų patruliai po darbo sekė ir sulaikė iš avarijos pasprukusį girtą vairuotoją.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Lazdijų patruliai po darbo sekė ir sulaikė iš avarijos pasprukusį girtą vairuotoją.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 25, 2017, 9:01 AM, atnaujinta Jun 25, 2017, 9:10 AM

Kaip pranešė Alytaus apskrities VPK, sekmadienį apie 21 val. 35 min. Lazdijuose, Dzūkų g. 3,, prekybos centro ,,Norfa" automobilių stovėjimo aikštelėje automobilis „Ford Fiesta“, važiuodamas atbuline eiga kliudė stovintį automobilį „Ford Mondeo“ ir iš eismo įvykio pasišalino.

Avariją matė Lazdijų r. policijos vyriausieji patruliai, kurie, kaip rašoma Alytaus apskrities VPK pranešime, „laisvu nuo tarnybos metu sekė automobilio „Ford Fiesta“ vairuotoją“.

Nusiviję bėglį, pareigūnai jį sučiupo Kauno g. esančio Lazdijų mokyklos-darželio ,,Kregždutė" automobilių stovėjimo aikštelėje.

Automobilio „Ford Fiesta“ vairuotojui M. A., buvo nustatytas 3,25 prom. girtumas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.