Pirmadienį eismo įvykiuose nukentėjo 8 žmonės, iš jų – 6 pėstieji

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, pirmadienį, vasario 12 dieną, Lietuvos keliuose įvyko 8 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 8 žmonės.

 Pirmadienį eismo įvykiuose nukentėjo 8 žmonės, iš jų – 6 pėstieji.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 Pirmadienį eismo įvykiuose nukentėjo 8 žmonės, iš jų – 6 pėstieji.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2018, 9:27 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 9:37 AM

Vieną eismo įvykį sukėlė neblaivus vairuotojas. Partrenkti 6 pėstieji, 2 iš jų – pėsčiųjų perėjose. 

Per parą policijoje užregistruoti 43 techniniai eismo įvykiai, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti, 3 tokius įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai. Per parą pareigūnai išaiškino 17 neblaivių vairuotojų, 11 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės. 

Nustatyta 17 asmenų, vairavusių neturint tam teisės, išaiškinti 186 pėsčiųjų ir dviračių vairuotojų pažeidimai.

Ryte, 07 val. 55 min., Švenčionių mieste, Partizanų ir Saulėtekio gatvių sankryžoje, 43 metų vyras stūmė automobilį „Ford Galaxy“ nuo važiuojamosios dalies, paslydo ir nukrito, o maršrutinis autobusas „Volvo“, kurį vairavo 45 vairuotojas, užvažiavo ant paslydusio ir ant važiuojamosios dalies nukritusio vyro ir pervažiavo jam dešinę koją. 

Dėl patirtų sužalojimų sužeistasis paguldytas į ligoninę.

11 val. 24 min., Vilniuje, Ateities ir L.Giros gatvių sankryžoje Vilniuje, 29 metų moteris, vairuodama automobilį „Subaru Legacy Outback“, sukdama sankryžoje į kairę, partrenkė ir sužalojo 20-metę pėsčiąją, ėjusią per pėsčiųjų perėją. 

Dėl patirtų sužalojimų pėsčioji gydoma ambulatoriškai.

Prieš vidurdienį, 11 val. 37 min., Vilniuje, Gedimino prospekte, sankirtoje su Vilniaus gatve, taksi automobilis „Opel Zafira“ partrenkė ir sužalojo 58 metų pėsčiąją. 

Automobilis iš eismo įvykio vietos pasišalino, tačiau pilietiški praeiviai užfiksavo eismo įvykį ir moterį partrenkusį automobilį. Sužeista pėsčioji gydoma ambulatoriškai, policija dėl šio eismo įvykio pradėjo tyrimą.

Vakare, 18 val. 47 min., Vilniuje, Stepono Batoro gatvėje, ties autobuso sustojimu, 41 metų vyras, vairuodamas automobilį „Mitsubishi Pajero“, važiuodamas antra eismo juosta, partrenkė per kelio skiriamąja juosta su atitvarais draudžiamoje vietoje ėjusią 69 metų pėsčiąją, kuri tamsiuoju paros metu nesegėjo atšvaitų, nedėvėjo rūbų su šviesą atspindinčiais elementais ir tamsoje buvo nematoma.

Vėlai vakare, apie 21 val. 35 min. Kauno mieste, Elektrėnų gatvėje, automobilis „VW Golf“, vairuojamas neblaivaus 43 metų vyro, važiuojant nuo Pramonės prospekto link Technikos gatvės, nesuvaldytas atsitrenkė į dešiniame kelkraštyje stovėjusį krovininį vilkiką „Volvo FM9“ su puspriekabe. 

„VW Golf“ vairuotojas buvo sužeistas, jam nustatytas vidutinis, 1,71 promilės girtumas. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, vairuotojui gresia baudžiamoji atsakomybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.