Pirmadienio eismo įvykiuose nukentėjo 4 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, pirmadienį Lietuvos keliuose įvyko 4 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 4 žmonės. 

 Pirmadienio eismo įvykiuose nukentėjo 4 žmonės.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Pirmadienio eismo įvykiuose nukentėjo 4 žmonės.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2018, 10:20 AM, atnaujinta Mar 27, 2018, 10:27 AM

Per parą policija užregistravo 51 techninį eismo įvykį, 3 eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai. Pareigūnai nustatė 27 neblaivius vairuotojus, 13 iš jų girtumas viršijo 1,5 prom. 

Pirmadienį nustatyta 10 chuliganiško ir pavojingo vairavimo atvejų, išaiškinti 273 pėsčiųjų ir dviračių vairuotojų pažeidimai.

14 val. 06 min. Trakų rajone, kelyje Vilnius–Prienai–Marijampolė, policijos pareigūnai sustabdė įtartinai manevruojantį vilkiką „Volvo FH 460“ su priekaba, kurį vairavo neblaivus 65 metų vairuotojas. 

Apsvaigusiam vyrui nustatytas 2,01 promilės girtumas. Apie įtartiną vilkiką policijai pranešė pilietiškas vairuotojas. Dėl didelę grėsmę kelyje sukėlusio vairuotojo veiksmų pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pavakarę, 17 val. 18 min., Širvintų rajone, Puorių kaime, automobilis „Opel Zafira“, vairuojamas 31 metų moters, susidūrė su netikėtai į kelią įbėgusiu briedžiu. 

Į įvykio vietą buvo iškviesti medikai, laimei, įvykio metu vairuotoja ir kartu važiavusi 39 metų keleivė nenukentėjo.

17 val. 36 min., Šilalės rajone, Kaltinėnų seniūnijoje, Grigulių kaime, 47 metų vyras, būdamas neblaivus, vairavo traktorių „MTZ Belarus“, kurio nesuvaldė ir nuvažiavo nuo kelio. 

Traktoriui apvirtus, iš jo iškrito ir susižalojo 51 metų keleivis, kuris dėl patirtų sužalojimų pristatytas į ligoninę. Traktoriaus vairuotojui buvo nustatytas 2,02 promilės girtumas, vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Vakare, 21 val. 33 min., Vilniuje, šviesoforu reguliuojamoje Kalvarijų–Upės gatvių sankryžoje, 29 metų vairuotojas saugos tarnybos automobiliu „Dacia Duster“ partrenkė degant raudonam šviesoforo signalui pėstiesiems į pėsčiųjų perėją įbėgusį 19-metį pėsčiąjį. 

Dėl savo nedrausmingumo ir neatidumo sužeistas jaunuolis buvo pristatytas į ligoninę, iš kur buvo išleistas, nustačius galvos sumušimą ir kairės rankos lūžimą.

Policijos pareigūnai primena, kad eismo dalyvių saugumas kelyje pirmiausia priklauso nuo jų pačių drausmingumo ir atidumo. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?