Trečiadienio eismo įvykiuose nukentėjo 9 žmonės, tarp jų – 2 nepilnamečiai

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, trečiadienį :ietuvos keliuose įvyko 9 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 9 žmonės. Tarp sužeistųjų – du nepilnamečiai, 15-metė pėsčioji ir 4 metų keleivė. 

 Trečiadienio eismo įvykiuose nukentėjo 9 žmonės, tarp jų – 2 nepilnamečiai.<br> Lietuvos policijos nuotr.
 Trečiadienio eismo įvykiuose nukentėjo 9 žmonės, tarp jų – 2 nepilnamečiai.<br> Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2018, 10:16 AM, atnaujinta Mar 29, 2018, 10:30 AM

Policija užregistravo 38 techninius eismo įvykius, 2 eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai. Per parą pareigūnai nustatė 17 neblaivių vairuotojų, 7 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės. 

Pareigūnai išaiškino 10 atvejų, kai automobilius vairavo tam teisės neturintys vairuotojai ir 3 chuliganiško vairavimo atvejus. Išaiškinti 182 pėsčiųjų ir dviračių vairuotojų pažeidimai.

Popietę, 14 val. 02 min., Vilniuje, Ozo gatvėje, ties Ozo ir Gelvonų gatvių sankryža, maršrutiniame autobuse MAN nukrito ir susižalojo 68 metų keleivė, kuriai ligoninėje buvo nustatytas lūžis. Moteris gydoma namuose.

14 val. 51 min. Panevėžyje, Amerikos gatvėje, 75 metų vyras, vairuodamas automobilį „Dacia Duster“, kliudė staiga į važiuojamąją kelio dalį ne pėsčiųjų perėjoje įžengusį 34 metų pėsčiąjį. Dėl galvos sumušimo pėsčiasis gydomas ambulatoriškai.

Apie 15 val. Anykščių rajone, Staškūniškio kaime, AB „Anykščių komunalinis ūkis“ darbuotojas, iš už šiukšliavežio išėjo į kelio važiuojamąją dalį, ir buvo partrenktas automobilio „Renault Megane“, kurį vairavo 32 metų moters. 

Įvykio metu sužeistas vyras dėl patirtų sužalojimų paguldytas į ligoninę.

16 val. 58 min. Telšiuose, Luokės gatvėje, 79 metų vyras, vairuodamas automobilį „Ford Galaxy“, sustojęs prieš nereguliuojamą pėsčiųjų perėją praleisti į perėją įžengusio pėsčiojo, neįsitikino, kad visi pėstieji perėjo gatvę ir pradėjo važiuoti, nepraleidęs į pėsčiųjų perėją įžengusios 15-metės merginos. 

Partrenktoji paauglė dėl kojos blauzdikaulio ir padikaulio lūžimų gydoma ambulatoriškai.

19 val. 32 min. Plungės rajone, Varkalių kaime, 18-metis jaunuolis, vairavęs automobilį „BMW X5“, sankryžoje sukdamas į dešinę, iš šalutinio kelio į pagrindinį, nedavė kelio tiesiai pagrindiniu keliu važiavusiam automobiliui „Peugeot 308“, kuri vairavo 33 metų moteris, ir su juo susidūrė. 

Po smūgio automobilis „Peugeot“ nuvažiavo nuo kelio į pakelės griovį. Įvykio metu buvo sužeista automobilyje „Peugeot 308“ vežama mažametė keleivė, 4 metų mergytė, kuri dėl galvos sumušimo paguldyta į ligoninę stebėjimui. 

Mergaitė buvo vežama specialioje saugumo kėdutėje ir rimtesnių sužalojimų išvengė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.