Ketvirtadienio eismo įvykiuose sužeisti 5 žmonės, tarp jų – 3 troleibuso keleivės

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, ketvirtadienį Lietuvos keliuose įvyko 3 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 5 žmonės. Policija užregistravo 48 techninius eismo įvykius, 2 eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai.

 Ketvirtadienio eismo įvykiuose sužeisti 5 žmonės, tarp jų – 3 troleibuso keleivės.<br> Lietuvos policijos nuotr.
 Ketvirtadienio eismo įvykiuose sužeisti 5 žmonės, tarp jų – 3 troleibuso keleivės.<br> Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 30, 2018, 9:57 AM, atnaujinta Mar 30, 2018, 10:05 AM

Per parą pareigūnai nustatė 8 neblaivius vairuotojus, 5 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės. Išaiškinta 18 atvejų, kai automobilius vairavo tam teisės neturintys vairuotojai, ir 2 chuliganiško vairavimo atvejai. Nustatyti 174 pėsčiųjų ir dviračių vairuotojų pažeidimai.

14 val. 13 min. Joniškio rajone, Žagarės seniūnijoje, Stungių kaime, krašto kelyje Joniškis–Žagarė–Naujoji Akmenė, 67 metų vyras, vairuodamas automobilį „VW Golf“, išvažiavo iš šalutinio kelio į pagrindinį ir nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „VW Sharan“. 

Susidūrus dviem automobiliams, buvo sužeistas automobilį „VW Sharan“ vairavęs 55 metų vyras, jis gydomas ambulatoriškai.

14 val. 38 min. Kaune, Savanorių prospekte, troleibusą vairavęs 59 metų vairuotojas staigiai stabdė, todėl nukrito ir susižalojo trys troleibuse važiavusios keleivės.

Dėl daugybinių sužalojimų į ligoninę buvo pristatyta 78 metų moteris, kelio traumą patyrė 75 metų moteris, dėl raktikaulio traumos į ligoninę pristatyta 63 metų moteris. Dėl įvykio pradėta administracinė teisena.

Vakare, 21 val. 09 min., Vilniuje, Kirtimų gatvėje, kelyje nuo Vaidotų Pagirių link, 34 metų vyras, neturėdamas teisės vairuoti, neblaivus vairavo automobilį „VW Passat“, kurio nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. 

Įvykio metu buvo sužeistas taip pat neblaivus keleivis, jam nustatytas vidutinis girtumas. Įvykį sukėlusiam neblaiviam vairuotojui nustatytas sunkus, 2,78 promilės girtumas, vyras buvo sulaikytas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.