Savaitgalio eismo įvykiuose buvo sužeista 50 žmonių, tarp jų – 8 nepilnamečiai

Per savaitgalį šalies eismo įvykiuose buvo sužeista 50 žmonių. Tarp nukentėjusių – 8 nepilnamečiai.

Savaitgalio eismo įvykiai.<br>Policijos nuotr.
Savaitgalio eismo įvykiai.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 28, 2018, 9:24 AM

Kaip informuoja Lietuvos kelių policijos tarnyba, pirminiais duomenimis, per paskutinį šio pavasario savaitgalį, gegužės 25–27 dienomis, šalies keliuose įvyko 40 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 50 žmonių.

Tarp sužeistųjų eismo įvykiuose – 8 nepilnamečiai (nukentėjo 4 nepilnamečiai keleiviai, du dviratininkai, vienas pėsčiasis ir viena mopedo vairuotoja).

Per tris paras policija užregistravo 205 techninius eismo įvykius, kuriuose žmonės nenukentėjo, eismo įvykiuose dalyvavo 17 neblaivių vairuotojų.

Pareigūnai per savaitgalį nustatė 115 neblaivių vairuotojų, 60 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės. Taip pat išaiškintas 91 atvejis, kuomet transporto priemones vairavo tam teisės neturintys asmenys, iš 14 teisė vairuoti jau anksčiau buvo atimta.

Penktadienį-sekmadienį nustatyti 344 pėsčiųjų ir dviračių vairuotojų pažeidimai, išaiškinti 102 neblaivūs dviračių vairuotojai, net 62 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad artėjant kalendoriniai vasarai policijos pareigūnai šalies keliuose sustiprintą dėmesį skirs vairuotojų blaivumo kontrolei, o atsižvelgdami į nesikeičiančius vairuotojų įpročius, kiekvieną savaitgalį, poilsio ir švenčių dienomis šalies keliuose vykdys sustiprintas prevencinės ir vairuotojų blaivumo kontrolės priemones.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?