Telšių policininkai pagelbėjo vairuotojai su verkiančiu kūdikiu

Birželio 13-ąją socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „Pagalba vairuotojams Telšiuose“ telšiškis parašė padėka pareigūnams, kurie, pasak jo, neliko abejingi automobiliui sugedus kelyje. „Labai atsiprašau, bet užmiršau pareigūnų vardus. Bet dar kartą „didelis ačiū“, – rašė jis.

Pareigūnai neliko abejingi moteriai ir jos verkiančiui kūdikiui.<br>Facebook/Pagalba vairuotojams Telšiuose nuotr.
Pareigūnai neliko abejingi moteriai ir jos verkiančiui kūdikiui.<br>Facebook/Pagalba vairuotojams Telšiuose nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2018, 11:56 AM

Kaip praneša Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, sulaukus piliečio padėkos, išsiaiškinta, jog Telšių miesto centre sugedus moters vairuojamam automobiliui į pagalbą atskubėjo Reagavimo skyriaus pareigūnai Dovydas Valančius ir Laimonas Lukauskas. Kaip pasakojo pareigūnai, Telšiuose, vidury perėjos, pastebėję stovintį automobilį, priėjo pasiteirauti, ar reikalinga pagalba.

Kaip paaiškėjo, sugedus automobilio pavarų dėžei, vairuotoja turėjo koja spausti stabdžio pedalą, kad automobilis neriedėtų atgal. Situaciją aštrino ir tai, jog mašinoje buvo kūdikis, kuris verkė.

Į pagalbą atskubėjus ir moters draugui, sugedusį automobilį buvo bandyta patraukti nuo perėjos, deja, nesėkmingai. Nusprendus jį nustumti ir saugiai pastatyti aikštelėje, policijos pareigūnai trumpam uždarė eismą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.