Praėjusios paros eismo įvykiuose sužeista 11 žmonių

Pirminiais duomenimis, rugpjūčio 21 d. (antradienį), mūsų šalies keliuose įvyko 9 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeista 11 žmonių. Tarp sužeistųjų eismo įvykiuose – 1 nepilnametis keleivis.

Antradienio eismo įvykiuose buvo sužeista 11 žmonių.<br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Antradienio eismo įvykiuose buvo sužeista 11 žmonių.<br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2018, 9:04 AM

Kaip informuoja Lietuvos kelių policijos tarnyba, vieną eismo įvykį sukėlė neblaivus vairuotojas, sužeistas 1 žmogus. Per parą policijoje užregistruoti 37 eismo įvykiai, kuriuose žmonės nenukentėjo. Pareigūnai išaiškino 18 neblaivių vairuotojų, 9 iš jų gresia baudžiamoji atsakomybė dėl nustatyto daugiau nei 1,5 promilės girtumo. Per parą nustatytas 81 pėsčiųjų ir dviračių vairuotojų pažeidimas, 26 asmenys vairavo dviračius, būdami neblaivūs.

Vakare, apie 17 val. 20 min., Jonavos r., Žeimių miestelyje, Ateities ir Kauno sodų gatvės sankryžoje, 25 metų vaikinas, chuliganiškai manevruodamas bandė apsisukti, tačiau nesuvaldė vairuojamo automobilio „BMW 316“ ir susidūrė su automobiliu „Renault“. Pradedančiajam „BMW316 vairuotojui nustatytas 0.13 prom. apsvaigimas, vaikinas dėl sužalojimų buvo pristatytas į ligoninę.

Apie 17 val. 18 min., Marijampolėje, Vasaros ir P. Armino gatvių sankryžoje, 47 metų moteris, vairuodama automobilį „Renault Espace“, važiavo šalutiniu keliu tiesiai, įvažiavusi į sankryžą nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio automobilio. Susidūrimo metu buvo sužeistą įvykį sukėlusi vairuotoja ir kartu važiavusi 75 metų keleivė, moterys gydomos ambulatoriškai.

Vėliau, apie 18 val. 50 min., Vilkaviškyje, Nendrių g. 19-metė mergina vairavo mopedą „Yamaxa Aerox“, kurio, bandydama apsisukti, nesuvaldė ir apvirto. Įvykio metu jauna vairuotoja buvo nežymiai sužeista.

Apie 20 val. 20 min. Vilniuje, Stepono Batoro gatvėje, 40-metis pėsčiasis, eidamas į kitą važiuojamosios dalies pusę nenustatytoje vietoje, priėjo prie antroje eismo juostoje sustojusio automobilio „VW Transporter“, atsidarė šonines duris ir bandė įlipti į automobilio vidų, tačiau iškrito ir atsitrenkė į šalia važiavusio automobilio „VW Touareg“ galinį sparną. Pėsčiasis buvo sužeistas ir pristatytas į ligoninę, jam nustatytas peties sumušimas, galvos žaizda ir girtumas. Vyras išleistas gydytis ambulatoriškai.

Lietuvos kelių policijos tarnyba primena, kad pradedantieji ir jauni vairuotojai turėtų atsakingai įvertinti savo vairavimo įgūdžius, laikytis saugaus važiavimo greičio, nesukelti pavojaus sau ir kitiems eismo dalyviams. Kartu kurkime taiką keliuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.