Praėjusios paros eismo įvykiuose žuvo 2 žmonės

Pirminiais duomenimis, rugpjūčio 28 d. (antradienį), mūsų šalies keliuose įvyko 8 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 8 žmonės, vieno įvykio metu žuvo 2 žmonės, 22 metų automobilio vairuotojas ir 23 metų keleivis. Tarp sužeistųjų įvykiuose – vienas nepilnametis pėsčiasis.

Antradienio eismo įvykiuose žuvo du žmonės.<br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Antradienio eismo įvykiuose žuvo du žmonės.<br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-29 10:04

Kaip informuoja Lietuvos kelių policijos tarnyba, antradienį neblaivūs vairuotojai sukėlė 5 eismo įvykius, sužeisti 3 žmonės. Pareigūnai užregistravo 38 eismo įvykius, kuriuose žmonės nenukentėjo.

Apie 10 val. 00 min., Kėdainiuose, P. Lukšio d., atbuline eiga važiuojantis Greitosios medicinos pagalbos automobilis galu kliudė 85-erių metų pėsčiąją. Senjorė nukrito, jai lūžo ranka, kitų sužalojimų nenustatyta.

Vėliau, apie 11 val. 42 min., Vilniuje, Žirmūnų g., 38-erių metų vyras, automobiliu „Peugeot 407“, sukdamas į kairę, nedavė kelio pagrindiniu keliu tiesiai važiavusiam automobiliui „VW Passat“, ir su juo susidūrė. Šis automobilis nuo smūgio atsitrenkė į priekyje važiavusį automobilį „Lexus“, kuris dar atsitrenkė į priekyje stovėjusį automobilį „Opel“, o šis atsitrenkė į priekyje stovėjusį automobilį „Honda Jazz“. Įvykio metu nukentėjo įvykį sukėlusio automobilio vairuotojas, sugadinti 5 automobiliai.

Popietę, apie 13 val. 00 min., Šiauliuose, Tilžės g., 66-erių metų vyro vairuojamas automobilis „Renault Espace“, išvažiuodamas iš prekybos centro stovėjimo aikštelės, nepraleido pagrindine Tilžės gatve važiuojančio motociklo „BMW R 1200RT“, kurį vairavo 38-erių vyras. Motociklo vairuotojas susidūrimo metu buvo sužeistas, jam lūžo stuburas.

Apie 16 val. 30 min. Alytuje, Vilties gatvėje, ties gyvenamuoju namu, 47-erių metų moteris, vairuodama automobilį „Opel Zafira“ partrenkė netikėtai į kelią įbėgusį 5 metų vaiką. Dėl sužalojimų nepilnametis pėsčiasis paguldytas į ligoninės reanimacijos skyrių.

Vėliau, apie 16 val. 39 min. Kaune, Žemaičiu pl., miesto autobuse „Ikarus“, pradedančiame važiuoti nuo keleivinio transporto sustojimo aikštelės, salone nukrito ir susižalojo 79 metų keleivė. Dėl patirtų sužalojimų senjorė paguldyta į ligoninę.

Apie 17 val. 15 min., Švenčionių r., kelyje Švenčionys–Adutiškis, nuo kelio nuvažiavo ir į medį atsitrenkė 22 metų Baltarusijos piliečio vairuojamas automobilis „Audi A6“. Įvykio vietoje nuo patirtų sunkių sužalojimų žuvo jaunas vairuotojas ir kartu važiavęs 23 metų Baltarusijos pilietis. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šiek tiek vėliau, apie 17 val. 46 min., Ukmergės r., Kultuvėnų k., Dvaro gatvėje, neblaivus 26 metų vaikinas nesuvaldė vairuojamo automobilio „Iveco“, kuris nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Po susidūrimo automobilis užsidegė. Eismo įvykį sukėlęs neblaivus jaunuolis paliko sužeistą ir prispaustą 39 metų keleivį ir iš įvykio vietos paspruko, tačiau buvo surastas ir pristatytas į policijos komisariatą.

Vairavusiam jaunuoliui nustatytas 1.93 prom. girtumas.

Pareigūnai dėkoja visiems pilietiškiems eismo dalyviams, pranešantiems policijai apie pavojingai ir chuliganiškai manevruojančius, galimai neblaivius transporto priemones vairuojančius asmenis. Pasak pareigūnų, tik veikdami kartu galime pasiekti, kad eismas mūsų keliuose būtų saugus ir taikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.