Policija kelias valandas judrioje Vilniaus gatvėje saugojo sužeistą briedį, vėliau gyvūnas nušautas

Ankstų ketvirtadienio rytą Vilniuje judrioje gatvėje rastas po susidūrimo su automobiliu sužalotas briedis. Jį partrenkusio automobilio nebuvo.

 Policija kelias valandas judrioje Vilniaus gatvėje saugojo sužeistą briedį.<br> Facebook/Reidas Vilniuje/Kazimiezo G. nuotr.
 Policija kelias valandas judrioje Vilniaus gatvėje saugojo sužeistą briedį.<br> Facebook/Reidas Vilniuje/Kazimiezo G. nuotr.
 Policija kelias valandas judrioje Vilniaus gatvėje saugojo sužeistą briedį.<br> Facebook/Reidas Vilniuje/Robertos M. nuotr.
 Policija kelias valandas judrioje Vilniaus gatvėje saugojo sužeistą briedį.<br> Facebook/Reidas Vilniuje/Robertos M. nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 30, 2018, 9:48 AM, atnaujinta Aug 30, 2018, 10:37 AM

Kaip lrytas.lt sužinojo Vilniaus policijoje, ketvirtadienį apie 5 val. 57 min. pravažiuojantys žmonės pranešė, kad maždaug Ukmergės g. ir Vakarinio aplinkkelio sankirtoje, netoli Tarandės, ant kelio yra sužeistas briedis.

Žmonės pranešė, kad gyvūnas galėjo būti sužeistas per susidūrimą su automobiliu, jam lūžusi koja.

Į įvykio vietą nuvažiavę policijos patruliai dėl ant važiuojamosios kelio dalies rasto gyvūno sustabdė judėjimą iš miesto į Vakarinį aplinkkelį. Apie sužeistą briedį buvo informuota Gyvūnų globos asociacija, aplinkosaugos tarnybos ir savivaldybės įmonė „Grinda“.

Tačiau dar ir 10 val. ryto ant kelio esantis sužeistas briedis mažai kam rūpėjo. Jį saugojo du policijos ekipažai, kelias vis dar buvo uždarytas. Briedis vis dar buvo gyvas, tačiau į mišką grįžti negalėjo.

Neatmetama, kad briedis galėjo susižaloti ne susidūręs su automobiliu, o tiesiog nusiritęs nuo skardžio.

Šiek tiek po 10 val. Gyvūnų globos asociacijos savanoris sužeistą briedį nušovė. Liudininkai praneša apie tris šūvius.

Nušautas briedis iš karto buvo išvežtas iš įvykio vietos.

Lietuvos kelių policijos tarnyba kiek anksčiau informavo, kad praėjusią parą laukinių gyvūnų sukeltose avarijose buvo sužeisti du žmonės.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.