Praėjusios paros eismo įvykiuose sužeista 14 žmonių

Pirminiais duomenimis, rugpjūčio 29 d. (trečiadienį), mūsų šalies keliuose įvyko 11 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 14 žmonių. Tarp sužeistųjų įvykiuose – trys nepilnamečiai automobilių keleiviai. Per parą pareigūnai užregistravo 43 eismo įvykius, kuriuose žmonės nenukentėjo.

Trečiadienio eismo įvykiuose buvo sužeista 14 žmonių. <br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Trečiadienio eismo įvykiuose buvo sužeista 14 žmonių. <br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 30, 2018, 9:09 AM

Ryte, apie 06 val. 05 min., Alytaus rajone, krašto kelyje Trakai–Rūdiškės–Alytus, į kelią įbėgus laukiniam gyvūnui – stirnai, 45 metų moteris nesuvaldė vairuojamo automobilio„Audi A3“, kuris nuvažiavo nuo kelio į griovį ir įstrigo krūmuose.

Įvykio metu nukentėjusi vairuotoja buvo pristatyta į ligoninę.

Popietę, apie 12 val. 50 min. Tauragės rajone, kelyje Ryga–Šiauliai–Tauragė–Kaliningradas, 48 metų vyras vairavo Lietuvoje neįregistruotą automobilį „Toyota Avensis“, išvažiuodamas iš šalia kelio esančios aikštelės, nepraleido dviračiu taku, dviračiu važiavusios 49 metų moters. Automobiliui ir dviračiui susidūrus, dviratininkė buvo sužeista.

Apie 13 val. 35 min. Kauno rajone, magistraliniame kelyje Panevėžys–Aristava–Sitkūnai, automobilį „Renault Laguna“ vairavusi 71 metų moteris, bandė apsisukti ne nuo važiuojamos dalies, skirtos važiuoti ta kryptimi, kairiojo krašto, ir susidūrė su iš galo ta pačia kryptimi važiavusiu automobiliu „Volvo XC90“. Įvykį sukėlusi vairuotoja buvo sužeista ir pristatyta į ligoninę.

Vėliau, apie 16 val. 15 min. Kaune, A. Juozapavičiaus prospekte, iš kiemo išvažiuojantis automobilis „Opel Astra“, vairuojamas 47 metų vyro, nepraleido per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusios 74 metų pėsčiosios ir ją partrenkė. Sužeistoji gydoma ambulatoriškai.

Apie 13 val. 00 min., Klaipėdos rajone, Jakų kaime, stovėjimo aikštelėje prie parduotuvės, neblaivus 57 metų vyras, vairuodamas automobilį „VW Passat“, atsitrenkė į automobilį „BMW“ ir bandė pasprukti, tačiau buvo sulaikytas pilietiškų įvykio liudininkų. Atvykę pareigūnai vairuotojui nustatė 2,14 prom. girtumą. Automobilį uždarius į saugomą aikštelę, jame buvęs šuo buvo nuvežtas į šeimininko gyvenamąją vietą. Pats pusamžis vairuotojas buvo uždarytas į areštinę.

Vėliau, apie 16 val. 30 min., Varėnos rajone, Matuizų sen., kelyje Krūminiai–Paversekis, 18-metis vaikinas, vairuodamas automobilį „VW Golf“, kelio vingyje, nepasirinkęs saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į pakelės medį. Įvykio metu susižeidė jaunas vairuotojas ir kartu važiavę du nepilnamečiai keleiviai – 17-metė mergina, kuri dėl sužalojimų paguldyta į ligoninę, ir 15-metis vaikinas.

Apie 17 val. 13 min., Vilniaus rajone, Nemenčinės sen., kelyje Vilnius–Švenčionys–Ignalina–Zarasai, 45 metų vyras, vairuodamas automobilį „VW Passat“, atsitrenkė į priekyje sustojusį automobilį „Audi A3“, kurį vairavo 22 metų mergina ir kliudė priešinga kryptimi važiavusį automobilį „Škoda Octavia“, kurį vairavo 28 metų Lenkijos pilietis. Trijų automobilių susidūrimo metu susižalojo automobilyje „Škoda Octavia“ važiavusios 23 ir 22 metų keleivės.

Vakare, apie 20 val. 17 min., Lazdijų rajone, krašto kelyje Alytus–Seirijai–Lazdijai, automobilį „Ford Focus“ vairavęs 37 metų Didžiosios Britanijos pilietis buvo neatsargus, nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir atsitrenkė į netikėtai į kelią įbėgusį laukinį gyvūną (briedį).

Įvykio metu buvo sužeistas automobilio vairuotojas, kartu važiavusios keleivės – 31-erių metų moteris, 8 metų ir 3 metų mergaitės nenukentėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.