Praėjusios paros eismo įvykiuose sužeisti 27 žmonės, tarp jų – 4 nepilnamečiai

Pirminiais duomenimis, trečiadienį, rugsėjo 12 d., šalies keliuose įvyko 20 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeisti 27 žmonės. Tarp sužeistųjų – 4 nepilnamečiai, iš kurių trys buvo keleiviai ir vienas vairavo motociklą.

Trečiadienio eismo įvykiuose buvo sužeisti 27 žmonės.<br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Trečiadienio eismo įvykiuose buvo sužeisti 27 žmonės.<br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 13, 2018, 9:58 AM

Kaip informuoja Lietuvos kelių policijos tarnyba, trečiadienį įvyko 51 eismo įvykis, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo, 4 tokius įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai, vieną – vairuotojas, įtariama apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų.

Ryte, apie 6 val. 55 min., Jonavos r., magistraliniame kelyje Kaunas–Zarasai–Daugpilis, 62 m. vairuotojui nepasirinkus saugaus važiavimo greičio, nuo kelio į griovį nuvažiavo ir apvirto nesuvaldytas automobilis „Peugeot 306“. Įvykio metu buvo sužeista 62 m. keleivė, moteris gydoma ambulatoriškai.

Apie 7 val. 52 min., Panevėžyje, K.Binkio–Naujamiesčio gatvių sankryžoje, susidūrė 54 m. vyro vairuojamas automobilis „Toyota Avensis“ ir dviratis, kuriuo vyko į tarnybą Panevėžio apskr. VPK pareigūnas. Per eismo įvykį nukentėjo dviratininkas, kuris dėl sužalojimų gydomas ambulatoriškai.

Tuo pačiu metu, apie 7 val. 52 min., Vilniuje, Naujakiemio ir Kalvarijų gatvių sankryžoje 52 m. vyras, vairuodamas automobilį „Opel Vivaro-B“, sukdamas į kairę nedavė kelio ir susidūrė su tiesiai važiavusiu automobiliu „Kia Sportage“, kurį vairavo 37 m. moteris. Eismo įvykio metu nukentėjo automobilyje „Kia Sportage“ važiavusi 12 m. mergaitė, kuri, pirminiais duomenimis, nebuvo užsisegusi saugos diržo. Dėl patirtų sužalojimų mergaitė gydoma ambulatoriškai.

Apie 7 val. 57 min., Mažeikiuose, Vytauto g. ir J. Bielinio tako sankryžoje, 19-metis vaikinas vairavo automobilį „ Opel Vectra Signum“ ir suko į kairę, nepraleidęs priešpriešiais tiesiai važiavusio motociklo „Yamaha X-Max125“, kurį vairavo 16-metis vaikinas. Susidūrimo metu buvo sužeistas nepilnametis motociklo vairuotojas, kuris dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Vėliau, apie 8 val. 04 min., Vilniuje, Šilo g., 55 m. moteris, vairuodama automobilį „Toyota Corolla“, nepasirinko sugaus važiavimo greičio, kelio vingyje nesuvaldė vairuojamo automobilio, kuris nuvažiavo į griovį. Įvykio metu buvo sužeista vairuotoja, kuri dėl krūtinkaulio lūžimo ir galvos sumušimo gydoma ambulatoriškai.

Apie 8 val. 43 min., Vilniuje, Kęstučio ir Lenktosios gatvių sankryžoje, 26 m. vyras vairavo automobilį „Opel Meriva“, važiuodamas šalutiniu keliu, įvažiavo į pagrindinę gatvę ir nedavė kelio pagrindiniu keliu dviračių taku važiavusiam dviračiui, vairuojamam 32 m. vyro. Susidūrimo metu buvo sužeistas dviratininkas, kuris dėl abiejų rankų sužalojimų buvo pristatytas į ligoninę ir yra gydomas ambulatoriškai.

Vėliau, apie 9 val. 38 min. Varėnos r., magistraliniame kelyje Vilnius–Varėna–Gardinas, 36 m. vairuotoja buvo neatidi ir vairuodama nukreipė dėmesį nuo kelio, nepasirinkusi saugaus važiavimo greičio nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė pakelės medį. Eismo įvykio metu buvo nulaužtas medis, sunkius sužalojimus patyrusi vairuotoja gydoma ligoninėje.

Apie 11 val. 15 min. Kaune, Sukilėlių pr. ir Lazūnų g. nereguliuojamoje sankryžoje susidūrė troleibusas „Solaris“ ir automobilis „Mitsubishi Space Star“. Įvykio metu buvo sužeisti 4 žmonės – 27 m. lengvojo automobilio vairuotoja ir kartu vežama 7 mėnesių keleivė, taip pat sužeisti du troleibuvo keleiviai – 77 m. vyras ir 60 m. moteris, visi sužeistieji gydomi ambulatoriškai.

Popietę, apie 12 val. 21 min. Vilniaus r., Nemenčinės sen., Pailgės k., krašto kelyje Vilnius–Švenčionys–Zarasai, 39 m. moteris, neturėjusi teisės vairuoti, vairavo automobilį „Fiat 500“, kurio, nepasirinkusi saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė ant stogo. Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio vairuotoja, kuriai ligoninėje buvo nustatytas peties sumušimas.

Apie 15 val. 01 min., Raseinių r., krašto kelyje Ariogala–Raseiniai–Kryžkalnis, 18-metė mergina, vairavusi automobilį „VW Golf Cabriolet“, išvažiuodama iš šalutinio kelio, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Honda Accord“, su kuriuo susidūrė. Įvykio metu buvo sužeistas automobilio „Honda Accord“ 70 m. vairuotojas ir kartu važiavusi 73 m. keleivė, automobilio „VW Golf Cabriolet“ jauna vairuotoja ir du kartu važiavę 18-mečiai keleiviai nenukentėjo.

Vakare, apie 17 val. 23 min., Šilutėje, Darbininkų ir Hermano Zudermano gatvių sankryžoje, 75 m. vairuotojas išvažiavo iš šalutinio kelio ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „Toyota Yaris“. Įvykio metu nukentėjo 25 m. automobilio „Toyota Yaris“ vairuotoja ir kartu vežamas 5 m. keleivis. Pirminiais duomenimis, vaikas rimtesnių sužalojimų išvengė, nes buvo vežamas saugos kėdutėje.

Apie 18 val. 38 min., Marijampolėje, rajoniniame kelyje Igliškėliai–Sasnava, 20-metis vaikinas, galimai apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų, vairavo automobilį „Nissan X-trail“, kurio nepasirinkęs saugaus važiavimo greičio nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Jaunas vairuotojas dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Vėliau, apie 19 val. 28 min., Panevėžyje, Parko g., 45 m. vyras, vairuodamas automobilį „Mazda 6“, išvažiuodamas iš kiemo ir sukdamas į kairę, buvo neatidus ir nepraleido per nereguliuojamą pėsčiųjų perėja ėjusių pėsčiųjų. Nukentėjusios 35 ir 43 m. moterys dėl sužalojimų gydomos ambulatoriškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.