Praėjusios paros eismo įvykiuose buvo sužeista 10 žmonių

Pirminiais duomenimis, pirmadienį, rugsėjo 24 d., mūsų šalies keliuose įvyko 8 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeista 10 žmonių, tarp sužeistųjų – 1 nepilnametis keleivis, 5 m. berniukas.

Pirmadienio eismo įvykiuose buvo sužeista 10 žmonių.<br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Pirmadienio eismo įvykiuose buvo sužeista 10 žmonių.<br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2018, 9:49 AM

Kaip informuoja Lietuvos kelių policijos tarnyba, per parą neblaivūs vairuotojai sukėlė 8 eismo įvykius, policijoje užregistruoti 57 eismo įvykiai, kuriuose žmonės nenukentėjo.

Ryte, apie 7 val. 22 min., Panevėžyje, Liepų al., 48 m. moters vairuojamu automobiliu „Ford Fiesta“ buvo partrenkta netikėtai į kelią nenustatytoje vietoje įbėgusi 50 m. moteris. Pėsčioji buvo pristatyta į ligoninę, po suteiktos medikų pagalbos išleista į namus.

Apie 10 val. 05 min., Utenos r., magistraliniame kelyje Vilnius–Utena, 39 m. moteris, vairuodama automobilį „Opel Vectra“, dėl neaiškių priežasčių nesuvaldė automobilio, kuris įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir nevaldomas trenkėsi į priekyje važiavusio 41 m. vyro vairuojamo krovininio automobilio „MAN“ su puspriekabe, puspriekabės galinę dalį. Nuo smūgio lengvasis automobilis apsisuko ir susidūrė su automobiliu „Peugeot 5008“. Įvykio metu nukentėjo automobilyje „Peugeot 5008“ važiavęs 5 metų berniukas, vaikas paguldytas į ligoninę.

Vėliau, apie 10  val. 14 min., Joniškyje, Upytės ir V. Kudirkos g. sankryžoje, 73 m vyras, vairuodamas automobilį „Ford Galaxy“ išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio tos pačios markės automobilio, vairuojamo 60-metės moters. Susidūrimo sankryžoje metu buvo sužeisti 3 žmonės, vairavusi moteris ir du kito automobilio keleiviai, 41 m. vyras ir 64 m. moteris.

Popietę, apie 15 val. 46 min., Panevėžyje, Tilvyčio g. žiedinėje sankryžoje, neblaivus 35 m. vyras, neturėdamas teisės vairuoti, nesuvaldė vairuojamo automobilio “Audi A6”, nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į kelio ženklą ir nučiuožęs veja, sustojo žiedinės sankryžos viduryje. Vairuotojui buvo nustatytas sunkus, 2,69 prom., girtumas, vyras ir kartu važiavęs sunkiai apgirtęs keleivis, nenukentėjo, įtariamas nusikalstamos veikos padarymu vairuotojas buvo sulaikytas.

Apie 14 val. 48 min., Alytuje, Likiškėlių g., daugiabučių gyvenamųjų namų kieme, pradedančioji 24 m. vairuotoja užvažiavo ant šaligatvio ir partrenkė šaligatviu ėjusią 57 m. pėsčiąją, kuriai lūžo pėdų kaulai.

Vėliau, apie 15 val. 08 min., Vilniuje, Naugarduko g., visiškai girtas 42 m. vyras automobiliu „Opel Vectra’ atsitrenkė į priekyje prieš pėsčiųjų perėją sustojusį automobilį „Audi A3“. Įvykio metu žmonės sužeisti nebuvo, neblaiviam vairuotojui nustatytas sunkus, net 3,68 prom. girtumas.

Vakare, apie 23 val. 50 min., Šalčininkų raj., Dainavos sen., Naujadvario kaime, kelyje Pašalčiai–Naujadvaris, tamsiame kelio ruože, kelio vingyje į kairę, nuo kelio nuvažiavo vairuotojo nesuvaldytas automobilis „Audi 80“. Šalia automobilio buvo surastas be sąmonės buvęs vyras, kuris paguldytas į ligoninės reanimacijos skyrių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.