Praėjusios paros eismo įvykiuose sužeisti 8 žmonės

Pirminiais duomenimis, trečiadienį, rugsėjo 26 d., mūsų šalies keliuose įvyko 8 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 8 žmonės.

 Trečiadienio eismo įvykiuose buvo sužeisti 8 žmonės.<br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
 Trečiadienio eismo įvykiuose buvo sužeisti 8 žmonės.<br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2018, 9:45 AM

Kaip informuoja Lietuvos kelių policijos tarnyba, per parą policijoje buvo užregistruoti 56 techniniai eismo įvykiai, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti, 3 įvykiuose dalyvavo neblaivūs vairuotojai.

Naktį į trečiadienį, apie 2 val.00 min., Skuodo r., Krakių k., kelyje Skuodas–Mosėdis–Šaukliai, neblaivus, teisės vairuoti neturintis 31 metų vyras nesuvaldė vairuojamo automobilio „Peugeot 205“, kuris nuvažiavo nuo kelio į pakelės griovį ir įstrigo dirvoje. Vyrui nustatytas 1,65 prom. girtumas. Vairuotojas ir kartu buvusi neblaivi keleivė sužeisti nebuvo.

Ryte, apie 8 val. 35 min. Kauno raj., Zapyškio gyv., kelyje Kaunas–Zapyškis–Šakiai, 35 m. moteris, vairuodama automobilį „BMW 7ER“, būdama visiškai girta, važiuodama Kauno link nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į apsauginius stulpelius. Vairavusiai moteriai nustatytas sunkus, 3,07 girtumas.

Apie 16 val. 39 min., Klaipėdoje, Vingio ir Smiltelės g., sankryžoje, 20-metė mergina, vairavusi automobilį „Volvo“, sukdama į kairę, nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio automobilio „Toyota Avensis“, kurį vairavo neblaivus 29 m. vyras, po eismo įvykio jam buvo nustatytas 1,54 prom girtumas, vairuotojas buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Vakare, apie 19 val. 34 min. Panevėžyje, Nemuno g., automobilis „Honda Jazz'', kurį vairavo 53 m. moteris, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje nepastebėjo ir partrenkė į perėją įžengusią 55 m. moterį. Dėl daugybinių sužalojimų pėsčioji paguldyta į ligoninę.

Apie 22 val. 19 min., Vilniuje, Dunojaus g., 23 m. vaikinas, vairuodamas automobilį „VW Golf“, neleistinai apsisukdamas iš pirmos eismo juostos kelyje su dviguba ištisine ženklinimo linija, susidūrė su ta pačia kryptimi važiavusiu automobiliu „Audi“, kurį vairavo 28 m. vyras. Įvykio metu buvo sužeistas „VW“ Golf vairavęs jaunuolis.

Naktį į ketvirtadienį, 5 min. po vidurnakčio, Molėtų m. Sporto gatvėje, 20-metis vaikinas, vairuodamas automobilį „Audi A4“, vingiuotoje įkalnėje neatsižvelgė į meteorologines ir važiavimo sąlygas, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, pastebėjęs ant kelio vėtros nuverstą medį, nesugebėjo automobilio sustabdyti ir atsitrenkė į medį. Eismo įvykio metu buvo sužeistas 19-metis keleivis, kuris įvykio metu važiavo neužsisegęs saugos diržo, vaikinas paguldytas į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.