Pribloškiantis girtumas: jauna mergina pripūtė tiek, kiek ir girtuokliai su stažu nepasiekia

21 metų sulaukusios merginos girtumą patikrinę Kretingos rajono pareigūnai negalėjo patikėti savo akimis – alkoholio matuoklis parodė net 4,52 promilės, praneša dienraštis „Lietuvos rytas“.

Pribloškiantis girtumas: jauna mergina pripūtė tiek, kiek ir girtuokliai su stažu nepasiekia.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pribloškiantis girtumas: jauna mergina pripūtė tiek, kiek ir girtuokliai su stažu nepasiekia.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2018, 10:39 AM

Taip smarkiai apgirsti sugebėjusi mergina aptikta po vieno kretingiškio skambučio dėl iš vieno Vytauto gatvės namo buto sklindančio triukšmo.

Nuo ryto šiame bute išgertuves pradėjęs jaunimas garsiai leido muziką ir pernelyg triukšmingai bendravo tarpusavyje.

Apie 14 valandą į nurodytą vietą atvykę policijos patruliai namo kieme rado šlitinėjančią trijulę: du jaunuolius ir merginą.

Visi kažką šventę trys kretingiškiai buvo atvežti į policijos komisariatą, alkoholio matuokliu buvo tikrinamas jų girtumas.

Kaip pasakojo rajono komisariato Reagavimo skyriaus vyriausiasis tyrėjas Tomas Mikelkevičius, aiškiai neblaivi mergina sunkiai orientavosi aplinkoje, tačiau dar rišliai bendravo ir ėjo pati.

Todėl jai nustatytas daugiau nei puspenktos promilės girtumas pareigūnams buvo sunkiai įtikėtinas. Su ja kartu buvę vaikinai promilių į matuoklį pripūtė perpus mažiau.

„Beveik 20 metų dirbant policijoje teko matyti dar didesnį girtumą pasiekusių asmenų, tačiau pirmą kartą tiek daug promilių buvo nustatyta tokio jauno amžiaus merginai“, – stebėjosi T.Mikelkevičius.

Pareigūnai išsiaiškino, kad kretingiškė gyvena pas vieną kartu su ja gėrusį vaikiną.

Pasigailėję neblaivių jaunuolių policijos pareigūnai išsiblaivyti juos parvežė namo.

Rekordinį girtumą pasiekusi ir šiais metais pirmą kartą administracinį nusižengimą padariusi kretingiškė už pasirodymą neblaiviai viešoje vietoje atsipirko 20 eurų bauda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.