Praėjusios paros avarijose žuvo žmogus, dar 10 žmonių buvo sužalota

Lietuvos kelių policijos tarnyba praneša, kad lapkričio 21 d., trečiadienį, mūsų keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 11 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 10 žmonių. Viename eismo įvykyje žuvo atšvaitų neturėjęs 61 metų pėsčiasis.

 Praėjusios paros avarijose žuvo žmogus, dar 10 žmonių buvo sužalota.<br> LKPT nuotr.
 Praėjusios paros avarijose žuvo žmogus, dar 10 žmonių buvo sužalota.<br> LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-22 09:21, atnaujinta 2018-11-22 09:28

Pėsčiųjų perėjose buvo partrenkti trys pėstieji, tarp kurių – 12 metų mergaitė. Per parą policija užregistravo 73 techninius eismo įvykius, kuriuose žmonės nenukentėjo, 2 tokius eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai.

Ryte, apie 8 val. 20 min. Vilniaus m., ties Nemenčinės pl.–Saulėtekio al. sankryžoje, 20-metis automobilio „Fiat Doblo“ vairuotojas, šviesoforu reguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje įvažiavo į perėją degant draudžiamam (raudonam) šviesoforo signalui ir partrenkė per perėją bėgusį 21 metų pėsčiąjį, kuris dėl daugybinių sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Apie 12 val. 30 min., Marijampolės savivaldybėje, Meškučių kaime, automobilį „Audi A3“ vairuotoją suko į kairę, kai iš galo važiavęs krovininis automobilis „Mercedez-Benz“, kurį vairavo pradedantysis 18-metis vairuotojas, lenkė lengvąjį automobilį ir jį kliudė. Po susidūrimo abu automobiliai nuvažiavo į griovį.

Įvykio metu buvo sužeisti ir į ligoninę pristatyti lengvojo automobilio vairuotoja ir kartu važiavęs 6 metų keleivis.

Apie 14 val. 48 min., Tauragės r., Skaudvilės seniūnijoje, Kalniškių kaime, krovininis automobilis „Ginaf“, vairuojamas 58 metų vairuotojo, išvažiuodamas iš šalutinio kelio nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „VW Passat“, kurį vairavo 30-metis vyras. Susidūrimo metu automobilis „VW Passat“ nuvažiavo į griovį ir vertėsi.

Jaunas lengvojo automobilio vairuotojas eismo įvykio metu patyrė daugybinius sužalojimus ir buvo paguldytas į ligoninės reanimacijos skyrių. Nustatyta, kad krovininiam automobiliui nebuvo nustatyta tvarka atlikta valstybinė techninė apžiūra.

Darbo dienos pabaigoje, jau sutemus, apie 17 val. 20 min., Šiaulių r., kelio Tytuvėnai–Pakapė–Šiauliai, automobilis „VW Passat“, vairuojamas 62 metų vyro, partrenkė ir mirtinai sužalojo neapšviestame kelio ruože važiuojamąja kelio dalimi ėjusį 61 metų pėsčiąjį, kuris neturėjo atšvaitų ar šviesą atspindinčių elementų.

Nuo patirtų sužalojimų partrenktas pėsčiasis mirė įvykio vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.