Kūną rado po namo degėsiais

Žmonės sekmadienį, paryčiais, Šakių rajono miestelyje pastebėjo degantį vienišo vyrą namą, bet nei kaimynai, nei ugniagesiai gelbėtojai jam nebegalėjo padėti. Jo kūnas buvo aptiktas degėsių krūvoje.

Atvykę ugniagesiai į pastatą nebegalėjo įeiti, nes viduje šėlo liepsnos. Kūnas buvo aptiktas tik numalšinus ugnį.<br>Ugniagesių nuotr.
Atvykę ugniagesiai į pastatą nebegalėjo įeiti, nes viduje šėlo liepsnos. Kūnas buvo aptiktas tik numalšinus ugnį.<br>Ugniagesių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2018, 11:37 AM, atnaujinta Nov 28, 2018, 12:27 AM

Liepsnų apimtą namą Gelgaudiškio miestelyje apie 5 val. ryte pastebėjo kitoje gatvės pusėje gyvenanti moteris. Ji iškvietė ugniagesius. Pastarieji į pastatą nebegalėjo įeiti, nes viduje šėlo liepsnos.

Kai gaisras buvo užgesintas, išdegusiame kambaryje po nuodėguliais buvo rastas stipriai apdegęs vyro lavonas. Šiame name gyveno 72 metų pensininkas, į Gelgaudiškį iš sostinės atsikraustęs maždaug prieš dešimtmetį.

„Žmogus buvo išsilavinęs, baigęs kelis aukštuosius, anksčiau Vilniuje turėjęs savo įmonę. Jo dukra gyvena užsienyje. Jis išgerdavo, bet nebuvo agresyvus. Sunkiai vaikščiojo.

Į seniūniją dėl pašalpų jis niekada nesikreipė. Mes jam siūlėme persikelti į globos namus, nes vienam ir ligotam sunku, tačiau vyras nenorėjo“, – „Lietuvos rytui“ sakė Gelgaudiškio seniūnijos seniūnas Vincas Dabravolskis.

Miestelio gyventojai matydavo, kad vienišo vyro namuose dažnokai rinkdavosi alkoholio mėgėjai.

Žmonės pasakojo, kad prieš kurį laiką name jau buvo kilęs gaisras, – degė grindys. Tąsyk jas sugebėjo užgesinti patys sugėrovai.

Nuo ko šį kartą užsiliepsnojo vienišiaus būstas, ugniagesiai dar tiria. Name nebuvo elektros, nes ji už skolas senokai išjungta.

Labiausiai išdegė tas kambarys, kuriame stovėjo pensininko lova. Gali būti, kad nelaimę galėjo sukelti neužgesinta žvakė ar nuorūka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.