Praėjusios paros avarijose sužeista 15 žmonių

:Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad gruodžio 10 d., pirmadienį, mūsų šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 14 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 15 žmonių.

 Praėjusios paros avarijose sužeista 15 žmonių.<br> LKPT nuotr.
 Praėjusios paros avarijose sužeista 15 žmonių.<br> LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2018, 9:25 AM, atnaujinta Dec 11, 2018, 9:38 AM

Nepilnamečiai sužeisti 3 eismo įvykiuose, pėsčiųjų perėjoje partrenktas 11 m. berniukas, partrenktas neatidžiai nenustatytoje vietoje į kelią įžengęs 8-metis berniukas, tamsioje gatvėje partrenktas 12 metų berniukas, ėjęs ne per pėsčiųjų perėją.

Neblaivūs eismo dalyviai sukėlė 5 eismo įvykius, sužeisti 3 žmonės. Per parą policijoje užregistruoti 64 techniniai įvykiai, kuriuose žmonės nenukentėjo, 9 įvykiai įvyko susidūrus su laukiniais gyvūnais.

Ryte, apie 7 val. 30 min., Vilniuje, Naugarduko g.–Gerosios Vilties g., sankryžoje, reguliuojamoje šviesoforo pėsčiųjų, automobilis „Toyota Corolla“, vairuojamas 27 metų moters, sankryžoje sukdamas į kairę partrenkė pėsčiųjų perėja degant žaliam šviesoforo signalui ėjusią 60-metę pėsčiąją, kuri dėl patirtų sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Apie 7 val. 57 min., Šiauliuose, Dvaro g., automobiliu „Renault Clio“ buvo kliudytas netikėtai į kelią iš už stovinčių automobilių į kelią išėjęs 8 metų berniukas, vaikas gydomas ambulatoriškai.

Apie 8 val. 52 min., Panevėžyje, J. Biliūno g., buvo kliudytas nenustatytoje vietoje į kelią netikėtai įbėgęs sunkiai apgirtęs pėsčiasis, 31 metų vyrui buvo nustatytas 3,23 prom. girtumas, dėl sužalojimų jis gydomas ambulatoriškai.

Apie 11 val. 30 min., Plungėje, Kalniškių ir Žaltakalnio g. sankryžoje, 18-metis vaikinas, vairuodamas automobilį „Renault Laguna“, sukdamas į kairę, nepraleido tiesiai važiavusio „Audi A4“, ir su juo susidūrė.

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilyje „Audi A4“važiavusi 55 metų keleivė, moteris gydoma ambulatoriškai.

Apie 15 val. 26 min., Marijampolėje, Vilkaviškio g., automobilis „Opel Astra'', vairuojamas 68 metų moters, kliudė per pėsčiųjų perėją ėjusį mažametį, 11 metų berniuką.

Sužeistas pėsčiasis po suteiktos medikų pagalbos išleistas gydytis į namus.

Apie 16 val. 24 min., jau sutemus Panevėžyje, ties Nemuno ir Dainavos gatvių sankryža esančioje nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, lyjant lietui, automobilį „Škoda“ vairavusi 26 metų mergina, partrenkė per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusį 61 metų pėsčiąjį.

Neblaivus vyras, kuriam buvo nustatytas 1,39 prom. girtumas, dėl patirtų daugybinių sužalojimų ir smegenų traumos paguldytas į ligoninę.

Apie 16 val. 40 min., Kaišiadorių r., rajoniniame kelyje Kaišiadorys–Palomenė–Gegužinė, Gudienos kaime, 46 metų moteris, vairuodama automobilį “Renault Clio”, važiuodama mėšlu užterštu keliu, nesuvaldė automobilio, kuris nuslydo nuo kelio.

Įvykio metu sužeistai vairuotojai buvo suteikta medikų pagalba.

Apie 21 val. 01 min., Kalvarijoje, Ramybės g., automobilį BMW 728 vairavęs 30-metis vyras partrenkė tamsiame kelio ruože tamsiuoju paros metu dviratį vedusią 46 metų pėsčiąją.

Dėl patirtų sužalojimų moteris išleista gydytis namuose,

Apie 21 val. 46 min., Molėtų r., krašto kelyje Molėtai–Anykščiai,netoli Avilčių kaime, konflikto metu iš važiuojančio automobilio „Volvo S70“ iššoko neblaivi 34 metų keleivė.

Automobilis, kurį vairavo blaivus 39 metų vyras, moters nekliudė, tačiau iškritusi moteris kelis kartus vertėsi ant žvyro dangos kelio.

Dėl galvos traumos moteris paguldyta į ligoninę, jai nustatytas 2,01 prom. girtumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.