Praėjusios paros avarijose žuvo žmogus, dar 11 buvo sužalota

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad gruodžio 12 d., trečiadienį, mūsų šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 11 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 11 žmonių. Tragiškame eismo įvykyje Kaišiadorių rajone žuvo žmogus, 48 m. pėsčiasis.

 Praėjusios paros avarijose žuvo žmogus, dar 11 buvo sužalota.<br> LKPT nuotr.
 Praėjusios paros avarijose žuvo žmogus, dar 11 buvo sužalota.<br> LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2018, 9:37 AM, atnaujinta Dec 13, 2018, 9:44 AM

Klaipėdoje, pėsčiųjų perėjoje buvo partrenkta nepilnametė pėsčioji, iš viso per parą eismo įvykiuose sužeisti 4 pėstieji. Trečiadienį policija užregistravo 56 techninius eismo įvykius, 3 įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai, įvyko 12 susidūrimų su laukiniais gyvūnais.

Apie 9 val. 30 min., Vilniuje, Laisvės pr. ties A.J.Povilaičio g., staigiai stabdžiusiame troleibuse nukrito ir susižalojo 77 metų keleivė, kuri dėl sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Apie 16 val. 40 min., Šiauliuose, Gumbinės g., prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje, automobilis „Seat Alhambra“, kurį vairavo 62 metų vyras, kliudė 68 metų pėsčiąją, kuri dėl abiejų kojų lūžimo paguldyta į ligoninę.

Apie 16 val. 49 min., Klaipėdoje, Vingio g., 51 metų moteris, vairuodama automobilį „Opel Zafira“, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė 8 metų mergaitę.

Dėl daugybinių sužalojimų nepilnametė pėsčioji gydoma ligoninės vaikų reanimacijos skyriuje.

Tamsiuoju paros metu, apie 18 val. 12 min., Kaišiadorių r., rajoniniame kelyje Kaišiadorys–Palomenė–Gegužinė, Gudienos kaimo ribose, Palomenės g., automobilis „Audi A4“ vairuojamas 31 metų vyro, partrenkė ir mirtinai sužalojo kelio važiuojamąją dalimi ėjusį 48 metų vyrą, kuris tamsiu paros metu buvo be šviesą atspindinčių elementų.

Pėsčiasis žuvo eismo įvykio vietoje.

Apie 21 val. 20 min. Kaune, Šiaurės pr., balninis vilkikas „Renault“ su cisterna, vairuojamas 29 metų vyro, atsitrenkė į priekyje ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „VW Golf“, kuris atsitrenkė į priekyje į apsisukimui skirtoje vietoje stovintį automobilį „Seat Alhambra“, vairuojamą 60-mečio vyro.

Įvykio metu buvo sužeistas automobilį „VW Golf“ vairavęs jaunuolis ir kartu važiavusi 21 metų mergina, abu nukentėję gydomi ambulatoriškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.