Dėl rimtos avarijos greitkelyje buvo užsikimšęs kelias Vilnius–Kaunas

Mažiausiai vienas žmogus buvo sužalotas pirmadienį greitkelyje Vilnius–Kaunas susidūrus lengvajam automobiliui ir vilkikui. Dėl avarijos trumpam buvo sutrikęs eismas ties Rykantais.

Dėl rimtos avarijos greitkelyje buvo užsikimšęs kelias Vilnius-Kaunas.<br> Facebook/Kur stovi policija Kaune/Ramzio Antrojo nuotr.
Dėl rimtos avarijos greitkelyje buvo užsikimšęs kelias Vilnius-Kaunas.<br> Facebook/Kur stovi policija Kaune/Ramzio Antrojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-21 14:46, atnaujinta 2019-01-21 15:15

Kaip lrytas.lt sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente, pirmadienį apie 13 val. 43 min. gautas pranešimas, kad kelyje Vilnius–Kaunas, ties Rykantų kaimu, susidūrė vilkikass ir lengvasis automobilis „Peugeot 308“, yra nukentėjusių.

Atskubėję ugniagesiai iš lengvojo automobilio išlaisvino prispaustą vairuotoją ir perdavė jį medikams. Vyras sąmonės nebuvo praradęs.

Dėl avarijos kuriam laikui susidarė grūstis važiuojant Kauno link. Atvykę policijos pareigūnai pradėjo reguliuoti eismą.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.