Kaune tęsiasi dingusio kario paieškos: tiesą gali atskleisti vaizdo registratoriai

„Paskutinį kartą telefonas buvo aktyvus Raudondvario plente, prie klubo „Combo“ ar aplink jį“, – penktadienio vakarą Kaune dingus 25 metų Deividui Petkui, pranešė jo artimieji. Šeimos nariai šeštadienį kreipėsi į policiją.

  D.Petkus paskutinį kartą buvo pastebėtas penktadienio vakarą Kaune, Rotušės aikštėje, 
  D.Petkus paskutinį kartą buvo pastebėtas penktadienio vakarą Kaune, Rotušės aikštėje, 
 D.Petkus paskutinį kartą buvo pastebėtas penktadienio vakarą Kaune, Rotušės aikštėje, išlipantis iš automobilio su užrašu "Taxify". <br> Nuotr. iš šeimos albumo.
 D.Petkus paskutinį kartą buvo pastebėtas penktadienio vakarą Kaune, Rotušės aikštėje, išlipantis iš automobilio su užrašu "Taxify". <br> Nuotr. iš šeimos albumo.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 23, 2019, 7:19 PM, atnaujinta Feb 25, 2019, 10:24 AM

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai naujienų portalui lrytas.lt sekmadienį 18 valandą patvirtino, jog vis dar vyksta intensyvios jaunuolio paieškos.

Kauno rajone gyvenantis D.Petkus penktadienio vakarą Kaune, Vilniaus gatvėje, įsėdo į taksi ir ketino vykti namo. Šį momentą matė jo draugai.

Pavyko išsiaiškinti, jog vaikinas visai netoli nuo įsėdimo vietos Rotušės aikštėje išlipo iš automobilio, kurio vairuotojas teikia pavėžėjimo paslaugas. Ant mašinos buvo užrašas „Taxify“.

Rotušės aikštę nuo „Combo“ skiria 3 kilometrai, o jaunuolio namai pakaunėje – maždaug už 10 kilometrų nuo šios aikštės.

D.Petkus yra karys, jis tarnauja tarnauja Juozo Vitkaus inžinerijos batalione.

„Paskutinėmis artimųjų žiniomis, paieškai labai praverstų naktį po Kauną ar link Raudondvario važiavusių vairuotojų pagalba. Artimieji prašo vairuotojų, kurie turi automobilių registratorius, pasidalinti informacija, jei penktadienį nuo vidurnakčio iki maždaug 1.30 val. važiavo nuo miesto Rotušės, pro pilį, Raudondvario link. Mačiusių Deividą prašoma pranešti policijai pagalbos telefonu“, – rašoma Lietuvos kariuomenės pranešime.

„Sunku pasakyti, kas atsitiko, kad vyras susipyko su taksistu, – svarstė D.Petkaus žmona Aida Petkienė, – mes iki šiol nieko apie jį nežinome.“

Nerimo apimta šeima prašo visuomenės pagalbos – žmonių, galinčių suteikti žinių, kurios padėtų rasti D.Petkų, prašoma paskambinti policijai telefonu Kaune (8 37) 30 34 50, 112 arba artimiesiems +370 644 14 866, +370 685 29 920.

Jaunuolis buvo apsirengęs juodu paltu, mėlynais džinsais. Jo mobilusis telefonas yra išjungtas arba išsikrovęs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.