Žasliuose automobilis trenkėsi į namą, vairuotojas žuvo, rinkimų komisijos pirmininkė sužalota

Tragišką avarija šeštadienį įvyko Kaišiadorių rajone. Čia į namą įsirėžus automobiliui žuvo vairuotojas, o kartu važiavusi jo žmona atsidūrė ligoninėje. Pirminiais duomenimis, moteris yra Žaslių rinkimų komisijos pirmininkė.

Žasliuose automobilis trenkėsi į namą, vairuotojas žuvo, rinkimų komisijos pirmininkė sužalota.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Žasliuose automobilis trenkėsi į namą, vairuotojas žuvo, rinkimų komisijos pirmininkė sužalota.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2019, 7:07 PM, atnaujinta Mar 3, 2019, 3:13 AM

Avarija šeštadienį įvyko apie 11 val. 46 min. Kauno apskrities VPK atstovė Justina Kazragytė patvirtino, kad toks įvykis Žasliuose iš tiesų buvo. Vytauto g. automobilis „Opel Zafira“ atsitrenkė į namą. Automobilį vairavo vyras (gim. 1946 m.), kartu važiavo jo žmona (gimusi 1951 m.). 

Atvykę medikai vyriškį gaivino, tačiau po kiek laiko buvo konstatuota jo mirtis. Įtariama, kad automobilis nuo kelio nuvažiavo ir avarija įvyko staiga sutrikus vairuotojo sveikatai.

Po avarijos automobilio keleivė buvo nuvežta į ligoninę apžiūrai. 

Avarijos aplinkybės tikslinamos.

Pirminiais duomenimis, sužeista moteris yra Žaslių rinkimų komisijos pirmininkė Vidutė Marytė Kabašinskienė. Ji nukentėjo likus kelioms valandoms iki rinkimų į savivaldybių tarybas pradžios.

Kaišiadorių rajono rinkimų komisijos pirmininkė Laimutė Grabliauskienė lrytas.lt sakė, kad žino apie įvykusią nelaimę.

„Suprantama, pirmininkė tikrai negalės dirbti. Jos pavaduotoja irgi netikėtai susirgo, žmonių tikrai trūksta. Bet mes darbui pasiruošę. Rytoj (sekmadienį, rinkimų dieną - red. past.) renkamės 6 val. dar apsitarsime, radome žmogų, iš ryto jį prisaikdinsime ir rinkimai Žasliuose tikrai vyks. Teiksime visą reikalingą pagalbą, o Žasliuose tikrai yra ir žmonių su patirtimi“, - patikino L.Grabliauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.