Į medikų rankas pateko trys gaisruose nukentėję žmonės

Praėjusią parą gaisruose nukentėjo trys žmonės. 

Trečiadienio gaisruose nukentėjo trys žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Trečiadienio gaisruose nukentėjo trys žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2019, 9:43 AM

Kaip informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, apie 11 val. pranešta apie gaisrą Mažeikių rajone, Spurganų kaime. Gyvenamasis namas degė atvira liepsna. Namo savininkė iš namo išėjo pati, tačiau ji gaisro metu apdegė nugarą ir veidą. Jai buvo nustatyti 2-ojo laipsnio nudegimai. Moteris išvežta į ligoninę. Namas ir viduje buvę daiktai sudegė visiškai.

Vakare, apie 20 val. 12 min. Vilniaus rajone, Eitminų kaime, miške, liepsnojo medinis namelis. Už 3 m nuo gaisravietės buvo rastas apdegęs vyras. Jam nustatyti 1-ojo laipsnio nudegimai. Vyras perduotas medikams, nukentėjusiajam pagalba suteikta vietoje. Gaisro metu namelis ir jame buvę daiktai sudegė, apdegė 5 medžiai, išdegė 0,5 aro miško paklotės.

Prieš vidurnakį, apie 23 val. 59 min., buvo gautas pranešimas apie gaisrą Klaipėdoje, Sulupės gatvėje esančiame daugiabutyje. Dviejų kambarių bute degė įvairūs daiktai, iš buto veržėsi dūmai. Iš jo ugniagesiai išnešė apdegusį vyrą. Jis buvo be sąmonės.

Vyrą greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę. Iš laiptinėje esančių butų buvo evakuota 10 gyventojų. Gaisro metu apdegė buto sienos ir lubos, viduje buvę namų apyvokos daiktai, baldai, nuo karščio išdužo 2 langų stiklai, apdegė jų rėmai, aprūko išorinė namo siena.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.